GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

683 de italieni au murit din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore » 31 de medici și-au pierdut viața

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 17:45

Italia continuă să sufere din cauza COVID-19. În ultimele 24 de ore, 683 de oameni și-au pierdut viața din cauza pandemiei de coronavirus. 

Bilanțul ultimelor 24 de ore nu este deloc îmbucurător. Alte 5.210 de persoane au fost depistate pozitive, iar 683 de persoane și-au pierdut viața, potrivit worldometers.info. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 74.386, iar cel al deceselor la 7.503.

Probleme printre medici

Potrivit autorităților de la Roma, bilanțul deceselor în rândul medicilor italieni a ajuns la 31 de la startul crizei COVID-19. În ultimele 24 de ore, alți 5 doctori au murit, 3 dintre ei medici de familie, un dentist și directorul Centrului de Prevenție din Bergamo.

VIDEO / Carantină totală în România: ultimul bilanț al autorităților

Citește și alte știri despre coronavirus:

Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! Cine poate beneficia și când intră în vigoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
catalynn
catalynn  •  25 Martie 2020, 22:29

Italia are in jur de 60 de milioane. Într-un viitor apropiat minim 40 de milioane vor fi fost deja expuși la virus. Treaba cu statul acasă nu functioneaza. Italia e închisă de 3 saptmani și degeaba. Vor muri 20 de mii!? 50 de mii!? Trist, fiecare caz in parte este o tragedie pt familia sa, dar asta e viața, restul trebuie sa continue sa trăiască iar intr-o țara cu economia distrusă numai “trăit” nu se poate numi, ci supraviețuire.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează