GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Zile grele pentru internaționalul rus din Serie A: clubul vrea să-i rupă contractul, iubita-manechin l-a părăsit

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 16:33 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 16:57

În timp ce trupele Moscovei lovesc Ucraina, viața continuă normal în Rusia. Cotidianul local Sovețki Sport anunță pe site-ul său că atacantul Aleksandr Kokorin, 31 de ani, tocmai s-a despărțit de iubita sa. 

Manechinul Vika Odințova a comentat pe InstaStory: „Nu mai sunt implicată momentan în nicio relație. În acest caz, din fericire”. Vika a dezvăluit că a fost contactată și de Cristiano Ronaldo. „În urmă cu câțiva ani, mi-a scris pe social media: «Bună, ce faci?». Am șters mesajul și nu i-am răspuns.”

Kokorin e sub contract cu Fiorentina până în 2024, dar gruparea Viola vrea să pună capăt acordului, nemulțumită fiind de prestațiile atacantului rus. 

+12 FOTO

Odințova în vizorul marilor sportivi

Rusoaica Viktoria Odintcova, 26 de ani, 5,1 milioane de followers pe Instagram, a vorbit în trecut despre relația cu Lewis Hamilton, campionul mondial de Formula 1, despre legătura cu Neymar și despre cum l-a refuzat pe Cristiano Ronaldo.

„Am avut mai multe tipuri de relații de-a lungul timpului. La un moment dat, era o relație romantică. Apoi, s-a transformat într-o prietenie", a declarat Viktoria, susținând că „Lewis a rămas persoana cea mai faimoasă din agenda mea telefonică".

Superba brunetă a dezvăluit că îl cunoaște și pe Neymar, „vorbesc cu el, e unul dintre prietenii lui Lewis, schimbăm mesaje pe Instagram". Nu a uitat de Cristiano Ronaldo. Și-a amintit că „mi-a scris cu mult timp în urmă. «Bună, ce faci?», m-a întrebat. Am șters mesajul și nu i-am răspuns".

Citește și alte știri mondene: 

Cât a putut să slăbească Cătălin Zmărăndescu în 10 săptămâni la Survivor

Femeia pentru care s-ar fi certat Marica și Torje a ajuns la ProTV: „Sunt emoționată”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
spinoza
spinoza  •  26 Martie 2022, 00:02

Ne doare in Madagascar de Kokorin si *** lui de probleme sentimentale. Să-i spuna lui Putin să-și retraga măcelarii de pe front!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează