GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș în Grecia: „Eu sunt foarte sinceră”

Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș. Foto: Instagram +46   FOTO
Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 14:18 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 14:34

Recent, Alexandra Stan a atras atenția cu apariția ei din Mykonos, Grecia. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a apărut în compania fotbalistului George Pușcaș și toată lumea a spus că între cei doi există o frumoasă poveste de dragoste. Acum, ea reacționează în legătură cu acest subiect. 

Cei doi au apărut împreună în mai multe poze publicate pe Instagram. Sunt surprinși foarte apropiați, cu zâmbetele până la urechi. 

În plus, în urmă cu câteva zile, Alexandra Stan a postat pe internet o poză în care apare în tricoul cu numărul 9 al naționalei, însă abia acum fanii și-au dat seama că Alexandra Stan a îmbrăcat, de fapt, tricoul lui George Pușcaș. Până în prezent, cei doi nu au confirmat dacă formează un cuplu, însă acum, Alexandra Stan vrea să pună punct speculațiilor. 

+42 FOTO

Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș

Ca să elimine orice dubiu, Alexandra Stan a vorbit public despre acest subiect și a spus tot adevărul. 

„Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din oamenii ăia. Voi ma cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă eu aveam o relație, eu eram prim care ieșea în față și ziceam”, a declarat Alexandra Stan, la Antena Stars

În emisiunea Alexandrei Ungureanu de la Kanal D2, Alexandra Stan a vorbit despre bărbații care au făcut parte din viața ei. Artista spune că niciodată nu a căutat ca iubitul ei să aibă o situație financiară foarte bună, ci și-a dorit ca acesta să fie sincer cu ea și să o iubească. Vedeta, în vârstă de 33 de ani, are în plan să își întemeieze o familie după vârsta de 35 de ani, însă până atunci vrea să se ocupe mai mult de cariera ei.

Citește și:

Fotbalistul lui Dinamo a făcut anunțul: va deveni tată pentru a doua oară, la 24 de ani

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, aproape goală: „Fac kickboxing, dar altceva mă pasionează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Adievantdematinal
Adievantdematinal  •  12 Iulie 2023, 23:12

este posibil să nu închid un oki noaptea astea de emoție. Cu acest text plin de profunzime jurnalistică mi-ați schimbat viața. O anchetă jurnalistică feroce: au dat cu telecomanda pe Antena Stars. Au chemat un Uber, probabil, să ajungă la telecomandă. Cheltuială, frate! Duceți presa în freză! Jenant.

Stefan09
Stefan09  •  12 Iulie 2023, 20:19

Astia doi ar formaun cuplu imbatabil, cel ai mic iq cumulat.......nici nu stii care e mai inteligent ......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează