GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

EXCLUSIV / GALERIE FOTO A scris istorie în gimnastică, acum e cea mai fierbinte prezență de la Survivor All Stars: „Prefer să ignor decât să am un conflict!”

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 12:30 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 12:40

Ana Porgras (30 de ani), fostă campioană mondială la gimnastică, bârnă în 2010, e gata să intre în „nebunia” de la la Survivor All Stars, emisiunea de divertisment transmisă de Pro TV care aduce mai mulți sportivi la start.

  • Survivor All Stars este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii”. În inima junglei dominicane, show-ul începe pe 16 ianuarie

Pe lângă medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, Ana Porgras a mai câștigat un bronz la ediția din 2009, la paralele inegale, iar la Campionatele Europene de la Birmingham 2010 a luat medalia de bronz cu echipa.

+32 FOTO

În 2021, aceasta a fost la prima ei participare la Survivor România.

Înainte să plece la Survivor All Stars, Ana a oferit un scurt interviu pentru GSP.RO

- Ana, revii la Survivor, un show în care la prima participare, publicul a regretat foarte tare eliminarea ta. Cu ce gânduri revii acum la All Stars?
- Merg din nou la Survivor cu gândul de a câștiga, cu gândul să demonstrez că sunt o supraviețuitoare.

- Ce ți se pare cel mai dificil în acest format? Ce te sperie pe tine înainte de revenire?
- După prima participare la această competiție, cel mai dificil lucru mi s-a părut dorul de casă, de oamenii dragi și confort meu de acasă, cred că va fi la fel și de această dată. Să nu uităm să menționăm de foamea cu care ne-am confruntat și prima dată și care, cu siguranță, va fi și de această dată.

Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”
Survivor All Stars
Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”

- Acum că știi cum arată echipa ta, crezi că va fi o provocare să te înțelegi cu ei?
- Nu cred că va fi o provocare să mă înțeleg cu coechipierii mei, eu sunt tolerantă cu oamenii, într-adevăr oamenii se pot transforma în condiții extreme. Eu dacă nu rezonez cu cineva, prefer să ignor decât să am un conflict.

3e numărul medaliilor cucerite de Ana Porgras la Mondiale și Europene: aur (2010, bârnă) și bronz (2009, paralele) la CM și bronz (2010, concurs pe echipe) la CE

- Ai început antrenamentele pentru participare în emisiune?
- Da, m-am pregătit fizic pentru Survivor, însă oricâte antrenamente ai face, nu te pregătește nimic cu adevărat pentru ce se întâmplă acolo, pentru că nu este vorba doar de efort fizic.

+32 FOTO

- Cum vor arăta Sărbătorile tale, având în vedere că plecarea urmează imediat?
- Sărbătorile le voi petrece în familie, o să încerc să mă odihnesc puțin și o să mai fac ultimele pregătiri înainte de plecarea la Survivor.

N-au fost puține momentele în care palmele îmi sângerau de la diferite exerciții, în special la paralele. N-aveai timp însă să te plângi. Te trata imediat medicul și trebuia să mergi mai departe. Palmele rupte erau chestii prea mici ca să te oprească din pregătire
Ana Porgras, fostă gimnastă

Sportivii n-au reușit să se impună la Survivor România

Deși Survivor România este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților, iar printre aceștia s-au regăsit sportivi în fiecare sezon, câștigătorii au fost doi cântăreți, Zanni și Elena Ionescu (ex-Mandinga), barmanul Alex Delea și directorul de vânzări Dan Ursa.

Printre cele mai importante nume din sport care au participat la Survivor se numără Mihai Onicaș, Ștefan Ciuculescu, Sebastian Chitoșcă (foști fotbaliști la FCSB), Asiana Peng, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, Marian Drăgulescu (foști gimnaști), Cezar Juratoni (fost boxer), Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Mihai Zmărăndescu (foști luptători), Elena Chiriac (fostă campioană de taekwondo) sau Robert Niță (fost fotbalist la Rapid).

Tentații sexuale la Survivor? Mărturia lui Alexandru Nedelcu: „Dacă venea o blondă la noi?”

Citește și:

Blonda de la Survivor All Stars trăiește într-o casă de un milion de euro! Vedeta a pozat complet goală, în cadă
SURVIVOR
Blonda de la Survivor All Stars trăiește într-o casă de un milion de euro! Vedeta a pozat complet goală, în cadă
Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie
SURVIVOR
Survivor All Stars, CONFIRMAT oficial! Cine sunt cei 10 Faimoși și 10 Războinici + când începe și câți bani sunt puși la bătaie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihneailie030
mihneailie030  •  23 Decembrie 2023, 17:38

Ana Părgras.... Daaaa!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează