GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DUBAI

Afacerea în care Anamaria Prodan susține că a investit un milion de euro: „Gândiți-vă că au venit șeicii din Dubai”

Anamaria Prodan: „Mândria mea! Să ajungi să inviți familia regală și șeicii din Dubai e unic”
Anamaria Prodan: „Mândria mea! Să ajungi să inviți familia regală și șeicii din Dubai e unic”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 08:59 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 11:45

Anamaria Prodan susține că a investit un milion de euro în criptomonede. 

După anunțul despărțirii de Laurențiu Reghecampf, impresarul Anamaria Prodan spune că a investit o sumă enormă în criptomoneda Superkoin, fiind prezentă și în Dubai la lansarea acesteia.

Anamaria Prodan: „Să ajungi să inviți familia regală și șeicii din Dubai e unic”

„Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. 

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a precizat Anamaria Prodan pentru click.ro.

+45 FOTO

Anamaria Prodan „i-a găsit” înlocuitor lui Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă nu au finalizat procesul de divorț, după un mariaj de 15 ani, dar impresara se gândește deja la viitorul soț.

Anamaria, care a mai fost căsătorită și înainte să-l cunoască pe Reghecampf, spune că s-ar putea căsători imediat după divorț, și i-a făcut portretul candidatului ideal.

Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine! Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă. Nu vreau să-l iert! Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. 

Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. 

Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin 
Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”

Citește și: 

Victor Becali a amenințat-o în direct pe Anamaria Prodan: „Am fost la pușcărie! Dacă îmi mai jignește familia, nu mai răspund pentru faptele mele!”

EXCLUSIV Anamaria Prodan amenință după ce Ioan Becali a anunțat că Reghecampf vrea să fie impresariat de el: „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
963307920892216
Ionica Gheorghe  •  09 Noiembrie 2021, 14:35

Parca era vorba ca pe langa casa din America sa ramana cu salariul si bonurile de masa de la U Craiova. Vad ca de bonurile de masa nu se mai vorbeste nimic ! De ce ?

dexter3
dexter3  •  06 Noiembrie 2021, 20:34

Ce dizgratioasa e tatuata asta...

godot
godot  •  06 Noiembrie 2021, 17:00

Cel mult Giani cu Dorel o sa investeasca bani in urma recomandarii acestei creaturi.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează