GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

GALERIE FOTO Anamaria Prodan îi dă o „indirectă” lui Reghecampf, prin intermediul lui Gigi Becali: „A treia nevastă e blestem!”

Anamaria Prodan îi dă o indirectă lui Reghecampf +45   FOTO
Anamaria Prodan îi dă o indirectă lui Reghecampf

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 11:22 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 17:26

Anamaria Prodan (50 de ani) s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, care este acum într-o relație cu Corina Caciuc. Ea va naște anul viitor al doilea copil al cuplului. 

Impresara a repostat pe Instagram Story un video cu Gigi Becali, în care patronul FCSB vorbește despre căsătorii și relații:

„Băi nebunule, păi, dacă tu ai lăsat-o pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, o să ai tu fericire? Păi bă, ți-a dat Dumnezeu dar. Ai aruncat darul lui Dumnezeu, că prima [soție] e dar, orice s-ar întâmpla. 

Poți s-o iei și pe a doua, a doua este mila. Dumnezeu din milă de bărbat care e nemernic, nu-l lasă fără soartă, fără femeie, că așa i-a legat. Păi, dacă o mai lași și pe a doua și o iei pe a treia... a treia e blestem”.

+41 FOTO

Mesaj indirect către Reghe, care e la a treia parteneră de lungă durată. Antrenorul fost căsătorit cu Mariana, cu care are un fiu, Luca, apoi cu Anamaria Prodan, cu care are încă un băiat, Laurențiu Junior, și acum este într-o relație cu Corina, cu care îl are momentan pe Liam și așteaptă încă un copil. 

Anamaria Prodan refuză să se afișeze cu noul iubit, care „nu este un golan”: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase”

Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă. După eșecul relației cu omul de afaceri Flavius Nedelea, impresara spune că are un nou iubit, cu care refuză să se mai afișeze. 

În noiembrie, Anamaria Prodan a ieșit public și a anunțat că are un nou iubit. „Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”. 

Ulterior, la o premieră de film ea a acordat un interviu pentru wowbiz.ro, în care a dat de înțeles că nu și-a găsit sufletul pereche. „Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. 

+41 FOTO

Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor nonstop. Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi. 

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit”, a mai zis ea. 

FOTO: Instagram @anamariaprodanreghecampf
+32 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan a bifat o nouă apariție extravagantă! Tratament pentru piele cu aur de 24K: „Sunt foarte fericită!”

Citește și:

Cântăreața care s-a iubit cu Răduț, Nikolic și Cătălin Țîră și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Ca să fie clară treaba”
MONDEN
Cântăreața care s-a iubit cu Răduț, Nikolic și Cătălin Țîră și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: „Ca să fie clară treaba”
Femeia misterioasă alături de care își petrece Crăciunul Florin Răducioiu: „Love you”. Cum și-au decorat casa de Sărbători
METROSPORT
Femeia misterioasă alături de care își petrece Crăciunul Florin Răducioiu: „Love you”. Cum și-au decorat casa de Sărbători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
VardyParty
VardyParty  •  25 Decembrie 2023, 17:23
Postat de Aciduzzu pe 25 Decembrie 2023, 13:44

Party big time , Vardy , Merry Chrismas and a happy new year !

Always, always, always! Love, man.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  25 Decembrie 2023, 13:44
Postat de VardyParty pe 25 Decembrie 2023, 12:59

***** nu vede ca foarte curând va fi ea insasi a treia nevasta. Cine o fi viitorul amărât…?

Party big time , Vardy , Merry Chrismas and a happy new year !

VardyParty
VardyParty  •  25 Decembrie 2023, 13:12
Postat de VanBasten1989 pe 25 Decembrie 2023, 12:57

Totusi, cred ca am gresit culoarea. Auriu i se potriveste cel mai bine Anei. Sarbatori fericite!

Auriu ar fi cam a doua culoare… dar cum definești culoarea pielii…? Ah, era un parfum, ii zicea The Beach.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează