GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

VIDEO Anamaria Prodan s-a cuplat cu un afacerist care a plătit o sumă uriașă pentru a-i expune chipul pe cea mai mare clădire din lume

Anamaria Prodan pe Burj Khalifa // Foto: Instagram +40   FOTO
Anamaria Prodan pe Burj Khalifa // Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 19:44 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 20:19

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, are un nou iubit, după cum susțin apropiații acesteia. Poza impresarei a fost proiectată pe Burj Khalifa, după ce afaceristul arab ar fi plătit 100.000 de euro pentru această surpriză.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a mutat o perioadă în Dubai, acolo unde a locuit și cu antrenorul la un moment dat. 

+36 FOTO

Anamaria Prodan este fondatoarea UAE Romanian Business Council, un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, și care reprezintă o punte de legătură în afaceri între România și Emirate. Se pare că nu doar afacerile o duc pe impresară în Dubai, ci și iubirea. Vedeta ar avea un nou iubit, care este un om de afaceri din Arabia Saudită.

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză de zile mari din partea noului iubit, care ar fi plătit suma de 100.000 de euro pentru ca poza impresarei să fie proiectată timp de 3 minute pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

 Până acum, numai Cristiano Ronaldo i-a mai făcut această surpriză soției sale, Georgina Rodriguez. Și asta nu este tot! Fosta soție a lui Reghe ar fi primit și un superb inel de logodnă din partea omului de afaceri.

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între Romania și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!.

Anamaria Prodan și-a deschis agenție de imobiliare în Emirate

Impresara mai are o afacere în UAE, mai exact o agenție imobiliară. Anamaria Prodan vinde case și își dorește să îi ajute pe români să nu fie victimele unor păcăleli.

„Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!

Fiica lui Marius Șumudică, ședință foto de poveste pe Instagram, într-o rochie roșie: „Miss Turcia”
RELAȚIE
Fiica lui Marius Șumudică, ședință foto de poveste pe Instagram, într-o rochie roșie: „Miss Turcia”

În Emirate există niște legi, iar românii nu trebuie să se lase pacăliți doar pentru faptul că plătesc pentru o casă mai puțin ca în România.

Cineva trebuie să-i ajute și să le spună adevărul! Ce este foarte ieftin, costă la final foarte scump! Cydubai îi va ajuta pe toți să știe exact despre ce este vorba la fiecare investiție făcută. Și, important este ca agenția să astea mereu lângă cumpărător pentru orice probleme apar pe parcurs”, a mai povestit impresara, în exclusivitate pentru Click!

+36 FOTO

Citește și alte știri mondene: 

Surpriză! Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-ar fi despărțit după 7 luni

„104.000 de euro pentru o noapte” » Propunerea indecentă primită de „cea mai sexy fotbalistă din lume”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
Shogun01
Shogun01  •  16 Octombrie 2023, 08:43
Postat de godot pe 15 Octombrie 2023, 21:26

A intrat pe piața arabă?!

in Romania nu o mai lua nimeni, nici pt 0 ora

donqhot
donqhot  •  16 Octombrie 2023, 06:36
Postat de Forzzastiinta pe 15 Octombrie 2023, 22:27

S-au spart geamurile pe partea aia a clădirii

:)))))))))))

paolo12
paolo12  •  16 Octombrie 2023, 06:36

Huo!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează