GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat: „El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine”

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 14:15 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 14:16

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat, deși s-au despărțit oficial de doi ani. Impresara are mai multe procese cu antrenorul și îl acuză pe acesta că vrea să obțină bani de la ea.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat 16 ani, deși în ultimii ani de relație se zvonea că antrenorul ar fi călcat strâmb de mai multe ori. În anul 2021, cei doi anunțau divorțul, iar Reghe își oficializa relația cu Corina Caciuc, femeia pentru care și-a părăsit soția.

Fosta soție a lui Ilie Năstase e femeie de afaceri în Dubai » Cât de bine îi merge: „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”
METROSPORT
Fosta soție a lui Ilie Năstase e femeie de afaceri în Dubai » Cât de bine îi merge: „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”

Anamaria Prodan: „Reghecampf și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat!”

Anamaria Prodan surprinde acum pe toată lumea și anunță că nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Procesul dintre cei doi durează deja de doi ani și pare că este departe de a se încheia. Impresara îl acuză pe fostul ei partener că își dorește să obțină bani de la ea.

„Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul „Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

Impresara a anunțat recent că procesul de divorț a fost amânat pentru vara anului viitor. „Divorțul a fost amânat până în luna iunie anul viitor, nu este pronunțat încă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!. 

+32 FOTO

„Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera”

Laurențiu Reghecampf ar fi acuzat-o pe Anamaria Prodan că i-ar fi distrus cariera, deși aceasta susține că ea a fost cea care l-a ajutat să evolueze de-a lungul anilor.

„Unul dintre motivele invocate de el în actele de la divorț a fost că i-am distrus eu cariera. Ce pot să mai spun eu acum?! Recunoștința e boală grea. Când nu ai așa ceva, nu ai caracter! Să ajungi de la Champions League, cu Steaua în cădere liberă în Arabia, cu ultima clasată, din patru meciuri are patru înfrângeri.

Mircea Lucescu a spus că viața profesională a unui fotbalist e strâns legată de viața lui personală, și unde viața personală nu merge, mână în mână, cu cea profesională, declinul e aproape.

Tată nu te numești dacă plătești o pensie alimentară, ești un fel de sponsor. Știu că fostul meu soț spune la toată presa că i-am blocat numărul copilului, că nu-l las să vorbească cu el la telefon. Nu este nimic adevărat!”, a adăugat impresara.

Și a continuat: „Nu cred că el m-a iubit, am fost doar colacul lui de salvare! În acel moment, el se zbătea undeva prin Liga 2. Eu l-am luat și l-am ridicat de jos, l-am dus pe culmi.

N-ai cum să iubești așa! Când iubești nu faci mizerii, faci sacrificii pentru omul iubit”.

Ce mesaj i-a trimis Gabi Tamaș Anamariei Prodan după ce și-a anunțat retragerea » Ea l-a lăudat: „Cel mai bun”

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu, care a ajuns într-un azil de bătrâni: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
danglumetu
danglumetu  •  31 Octombrie 2023, 17:16

auzi, andro, daca mai zici ca doar el a calcat strimb, nu te mai numesc redactor sef la gsp! pai, se poate, esti misandra?

stark
stark  •  31 Octombrie 2023, 16:49

Astia-s numai buni de pus intr-un film, o comedie fada avand ca target fecesebistii. Ingamfata asta care doarme in picioare sa fie Ileana Fostsanzeana din Dubai care nu mai incape in ea. In film sa apara alti caraghiosi la fel de paraleli ca ea, cum ar fi Mihaita Stoica care transfera pe banda rulanta Eltoni de pe Marte (sa fie si putin SF), Mitica Dragomir cu palaria zburatoare, Gigi Becali mecanicul cu ranga care repara autocarul, Alexandru Tudor care abitreaza meciuri de barbut si Daniela Crudu chelnerita in vestiar. Coloana sonora asigurata de Leo de la Kuweit.

Mondo
Mondo  •  31 Octombrie 2023, 16:03

Un motiv bun sa mai scape astia de la Ringer de vreo 20 de baieti si fete de la GSP care se numesc ziaristi sau reporteri. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează