GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Ce mesaj i-a trimis Gabi Tamaș Anamariei Prodan după ce și-a anunțat retragerea » Ea l-a lăudat: „Cel mai bun”

Ce mesaj i-a trimis Gabi Tamaș Anamariei Prodan după ce și-a anunțat retragerea. Foto: Instagram
Ce mesaj i-a trimis Gabi Tamaș Anamariei Prodan după ce și-a anunțat retragerea. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 14:44 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 15:17

Anamaria Prodan (50 de ani) a aflat că Gabi Tamaș, pe care l-a și impresariat, și-a anunțat retragerea, așa că l-a lăudat public pentru cariera lui. El a reacționat, i-a transmis un mesaj neașteptat pe Instagram. 

Vineri, 27 octombrie, Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea din activitate în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul clubului Concordia Chiajna, ultima echipă la care brașoveanul a evoluat în carieră.

FOTO. Reacția lui Anamariei Prodan, după ce Gabi Tamaș și-a anunțat retragerea

+11 FOTO

Vestea neașteptată a ajuns și la Anamaria Prodan, care a reacționat pe Instagram. Impresara a distribuit o fotografie cu ea și fotbalistul, însoțită de un mesaj plin de laude la adresa acestuia.

„Cel mai bun. Atât, fără multe cuvinte! Tu ești cel mai bun! Ca manager al tău am avut parte de atât de multă bucurie, mândrie și împliniri încât nu am cuvinte să îți mulțumesc! Ca prieten nici nu există cuvinte în dicționar să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!”, a transmis impresara, care a stârnit reacția lui Gabi Tamaș. 

Fotbalistul i-a scris imediat un mesaj Anamariei Prodan. „Te iubesc”, a fost reacția lui Gabi Tamaș.

VIDEO. Gabriel Tamaș și-a anunțat retragerea: „Psihic nu mai pot să joc fotbal”

Fotbalistul a ținut neapărat să mulțumească familiei sale. „În primul rând, aş vrea să îi mulţumesc tatălui meu, care m-a dus la fotbal când eram mic. Uite că am ajuns să joc până la aproape 40 de ani. Cu toate că mă simt foarte bine, am decis că psihic nu mai pot. Fizic aş putea să mai joc 5-6 ani. 

Dar eu fiind un rebel, sunt şi un băiat emotiv şi pun totul la suflet. Când ajungi la o vârstă şi într-o perioadă a vieţii te duci acasă şi te gândeşti ce nu ai făcut bine, datorită fotbalului… atunci e greu să mai continui Vreau să le mulţumesc mamei mele şi soţiei, au înghiţit foarte multe. 

Nimeni nu e perfect. La câte prostioare am făcut. Îi spun şi fiicei mele să se mândrească cu tatăl ei… nu ştiu dacă în viitor va mai fi un jucător care să bifeze atâtea echipe”, a declarat Gabi Tamaş.

 Totodată, el a dezvăluit și cu ce se va ocupa de acum înainte. „Am şi alte planuri pe viitor şi nu puteam să le fac pe ambele. Vreau să continui şi şcoala de antrenori, şi tot ceea ce depinde de managementul fotbalistic, ca să le am şi după aia să decid. 

Am intrat şi într-un proiect care este global. Veţi auzi mai multe de el zilele care urmează. Care va ajuta foarte mult sportul şi oamenii care consumă calorii. Mai multe nu pot să vă spun. Voi înfiinţa şi o academie… şi ăsta e visul meu. 

Voi ajuta toţi copiii să aibă ce nu am avut eu când aveam mic, adică toate condiţiile. Dacă va fi bine, fără bani, dacă nu, cu puţini bani. Nu putem să jecmănim lumea pentru că ştim foarte bine ce situaţie financiară este în ţară”, a mai povestit Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Citește și:

Gabi Torje, „șoferul” preferat al lui Tamaș, la un pas să fie bătut în vestiar: „A început să ne înjure pe mine și pe Ropotan”

Gabi Tamaș, mărturisiri dureroase în momentul retragerii: „Fiicei mele nici nu i-am spus. Ajunsesem să plâng în casă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Jumygool
Jumygool  •  28 Octombrie 2023, 17:50

Un “***” frumos al fotbalului nostru. Printre ultimii din generația lui dacă nu chiar ultimul. Felicitări pt tot ce ai făcut pt suporteri. Sunt convins ca o sa fii un antrenor bun, un antrenor care va fi apropiat de jucători și un motivator excepțional. Ce patron va merge pe mâna ta va avea de câștigat, îmi permit să spun ca ești peste 90% dintre toți antrenorii din liga 1. Spun asta pentru ca 90% dintre ei sunt maxim profesori de sport sa nu le zic paparude.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  28 Octombrie 2023, 16:58

Felicitări pentru întreaga carieră de fotbalist, dar nu ne spune că fizic mai poți. Nu te mai ajută ficatul!

Dancapitandeplai
Dancapitandeplai  •  28 Octombrie 2023, 16:57

Felicitări pentru întreaga carieră de fotbalist, dar nu ne spune că fizic mai poți. Nu te mai ajută ficatul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează