GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Fosta lui Tibi Bălan se ține de glume cu tâlc cu Mondialul: „Bro, dacă nu se uită cu tine ...”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 09:38 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 09:38

Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, a avut o postare comică pe contul ei de Instagram, în spiritul Campionatului Mondial care se dispută acum în Qatar.

Tânăra, fostă iubită a lui Tibi Bălan sau Dănciulescu, a postat o imagine cu mesajul „Dacă nu se uită cu tine la «Cupa Mondială» nu ea e aleasa bro”.

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

Tibi Bălan despre Andreea Bododel la GSP Live: „O femeie te poate ridica foarte mult”

Fost fotbalist la FCSB și Rapid, printre altele, Tibi Bălan a vorbit în 2018, la GSP Live, despre căsătoria nereușită cu Andreea Bododel și le-a oferit un sfat de viață tinerilor fotbaliști.

„Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul. O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe. Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești”, declara Tibi Bălan la GSP Live în 2018.

Andreea Bobodel a participat la „Splash! Vedete la apă”, deși nu știa să înoate

Andreea a surprins și vara asta când a anunțat că va participa la „Splash! Vedete la apă”, deși susținea că nu știe să înoate.

„Nu știu să înot, sunt panicată de înălțime, dar, cu toate astea, am și doza aia de curaj, de adrenalină, care trebuie potolită cumva. Vin de la Constanța, îmi fac și orașul de rușine, practic. Sunt mulțumită de ceea ce s-a întâmplat la antrenamente, dar vreau și mai mult de la mine. Mi-ar plăcea să sar de cât de sus voi putea și voi simți eu la momentul respectiv“, spunea vedeta TV în luna august.

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Modelul care ține cu Germania la Mondial are două principii clare: „Refuz să fac”

Imaginile spectaculoase postate de soția lui Dan Petrescu în Dubai » Ipostaze sexy cu soția antrenorului de la CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
balotelli
balotelli  •  26 Noiembrie 2022, 10:46
Postat de Acidutzu_67 pe 25 Noiembrie 2022, 12:16

Poate pentru *** ca tine e frumoasa...

De obicei nu deschid galeriile foto, dar acum m-ați făcut curios. Sigur... gusturile nu se discută, dar din ce-am văzut... și mie mi se pare frumoasă Andreea. Bine... nu perfectă, dar nu pot zice că nu arată bine. Iar acea remarcă, legată de alegerea sufletului pereche, a fost chiar haioasă. Cu toții ne-am dori ca partenerele să fie la fel de pasionate de sport cum suntem noi. Repet, nu țin neapărat să te contrazic, însă sunt curios ce defecte i-ai găsit.

Serban_radu.
Serban_radu.  •  25 Noiembrie 2022, 16:41

Bro nu este un limbaj vulgar ????

Acidutzu_67
Acidutzu_67  •  25 Noiembrie 2022, 12:18
Postat de corectorul pe 25 Noiembrie 2022, 11:21

Lasa, Bleah!, mai vezi si tu o femeie frumoasa!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează