GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAXARE

FOTO Imaginile spectaculoase postate de soția lui Dan Petrescu în Dubai » Ipostaze sexy cu soția antrenorului de la CFR Cluj

Soția lui Petrescu se relaxează în Dubai / Sursă foto: Instagram@ AdrianaPetrescuOfficial +38   FOTO
Soția lui Petrescu se relaxează în Dubai / Sursă foto: Instagram@ AdrianaPetrescuOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 11:01 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 11:42

În timp ce Dan Petrescu încearcă să o readucă pe CFR Cluj în fruntea Superligii, soția „Bursucului”, Adriana Petrescu, se relaxează la soare, în Dubai, departe de frigul din România.

Joi, Adriana a publicat două fotografii spectaculoase pe contul său oficial de Instagram, surprinse într-un cadru de vis în Dubai, la piscina în aer liber de pe acoperișul unui resort de lux. Partenera lui Dan Petrescu adoră să-și facă vacanțele în locații la modă: în vară, ea s-a relaxat în Barcelona și Milano.

+34 FOTO

Adriana, femeia din viața lui Dan Petrescu

Adriana este alături de Dan Petrescu de peste 20 de ani. Cei doi au împreună o fiică, Jennifer. 

Adriana Petrescu este pasionată de înfrumusețare prin metode naturale și de fitness, având chiar o afacere în acest domeniu. Ea postează mereu imagini din sala de forță, unde le arată urmăritorilor cum se menține într-o formă de invidiat.

Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive.

- Adriana Petrescu

VIDEO De ce s-a „luat” Dan Petrescu de ofițerul de presă de la CFR Cluj: „Am certat-o puțin pe Oana”

Citește și alte știri de actualitate:

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe fostul mijlocaș de la FCSB: „Sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc! Trebuie să plătească pentru ce a făcut”

EXCLUSIV // VIDEO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
inshallah
inshallah  •  14 Noiembrie 2022, 12:43

*** Dantura tot prin hidratare si-a imbunatatit-o?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

666piturca
666piturca  •  12 Noiembrie 2022, 23:45
Postat de Freyya pe 12 Noiembrie 2022, 17:20

ca alta treaba nici n-am, Mr Monk :D

Well, your loss.

Freyya
Freyya  •  12 Noiembrie 2022, 17:20
Postat de 666piturca pe 12 Noiembrie 2022, 03:07

Există răspuns la întrebarea ta. Mergi la fratele YU-tiub si scrie “banii banii” by nimeni alta decât Ionela Prodan. (Yeah, the original spelling). De vei asculta cu creionul in mana si cu gândul nu aiurea, multe vei invața, fata moșului… You’ll thank me later.

ca alta treaba nici n-am, Mr Monk :D

Vezi toate comentariile (25)
Comentează