GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INCIDENT

Bărbat din București, împușcat mortal de un polițist în această dimineață » Cum s-a produs evenimentul

Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat de un polițist în urma unui conflict stradal. foto: Guliver/Getty Images +49   FOTO
Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat de un polițist în urma unui conflict stradal. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 10:04

Încă un incident violent a avut loc în această dimineață în București. Un bărbat din sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat de un polițist în urma unui conflict stradal. Acesta a decedat la spital.

Potrivit TV Digi 24, bărbatul a fost cel care a inițiat conflictul cu forțele de ordine. Îmbrăcat doar în lenjerie intimă, acesta ar fi amenințat și lovit organele legii. Doar că, la câteva minute de la izbucnirea scandalului, a fost împușcat de unul dintre polițiști. 

Transportat la spital, cetățeanul care locuia în sectorul 1 al Capitalei nu a mai putut fi salvat de medici. Urmează ca Parchetul de pe lângă Tribunalul București şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei să efectueze cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrcut evenimentul. 

+45 FOTO

„În această dimineaţă, în jurul orei 4,00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat” - Comunicat Direcția  Generala de Poliție a Municipiului București.

Citește și alte știri de actualitate:

Primul medicament care doboară COVID-19 vine din America! Rezultatele pe 125 de pacienți + anunțul Ministerului Sănătății: „Sperăm să-l aducem în România într-o lună”

FOTO. Ion Țiriac face bani și în timpul crizei » A băgat buldozerele într-o clădire simbol din București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  22 Aprilie 2020, 12:52

Un sclerozat mai putin pe fata pamantului.

maccsero
maccsero  •  22 Aprilie 2020, 11:40

Prea multă izolare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează