GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ALL STARS

GALERIE FOTO + VIDEO Blonda care a făcut ravagii pe plaja din Dominicană! Se iubește cu un celebru prezentator TV de la noi

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 17:28 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 17:31

Prezentatorul Survivor All Stars, Daniel Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar relația lor decurge perfect. Prezentatorul a cerut-o recent de soție. Ana Maria Pop e de profesie avocat, iar aceasta a devenit cunoscută în showbiz în anul 2014, atunci când a cochetat cu actoria, grație lui Bobby Păunescu.

Invitat la o ediție specială de GSP Live, înainte de startul sezonului de Survivor All Stars, care debutează pe 16 ianuarie la Pro TV, Daniel Pavel a vorbit despre povestea lui de iubire.

+44 FOTO

Ana se uita la emisiune, e fan al fenomenului Survivor. Eu am devenit un fan al ei, ea este avocată, a cochetat și cu actoria. Este în primul rând o susținătoare a profesiei, a ceea ce fac. 

Este cu mine, este lângă mine. Suntem foarte bine. Avem o așezare în societate foarte bună. Banalitatea și rutina în sensul frumos al unei relații de iubire. Firescul a devenit o valoare în timpurile astea. Suntem oameni normali”, a spus Pavel la GSP Live.

Peripeții cu inelul de logodnă

Apoi a dezvăluit momentul în care a cerut-o pe Ana Maria Pop de soție. „Mama Anei, dar și o foarte bună prietenă de-ale ei mi-au fost complice. Prietena știa cum să arate inelul de logodnă și cum să optimizez povestea. A fost un uragan care a jucat un rol în filmul ăsta. Pachețelul pe care-l comandasem de pe Coasta de Est a fost întârziat, astfel încât o altă bună prietenă a ajuns să-l ia. Nimic n-a fost ușor. Ce canon am avut, cum se spune în ortodoxie”, explică „Domnul Dan”.

+44 FOTO

Doar că povestea nu oprește aici, iar peripețiile continuă: „Când am vrut să îl dau am făcut febră amândoi. În octombrie când am avut o vară indiană. Apoi am scos-o la o plimbare în parcul Herăstrău cu barca. Ce-a făcut marinarul? A dus-o cu barca! I l-am dat, am făcut eu o mică regie. Ăștia am fost cu o regie minimală și așa ne vom trăi și viața. Pare câteodată și mi se mai spune că e o relație sofisticată. O ardeleancă blândă, empatică. Eu sunt un bucureștean de foc”.

Avem un tatuaj identic amândoi, un dublu infinit. Ni l-am făcut pe coapse, al ei e primul, eu mai multe. Primul l-am făcut la Viena după 40 de ani. Ca marinar nu am fost tentat! Nu regret niciun tatuaj făcut, sunt mândru de toate. Ultimul este un dragon, că tot începe anul dragonului. Eu sunt dragon și-am zis să celebrez.

Daniel Pavel, prezentator Survivor

+44 FOTO

Citește mai multe știri despre Survivor:

A scris istorie în gimnastică, acum e cea mai fierbinte prezență de la Survivor All Stars: „Prefer să ignor decât să am un conflict!”
Survivor All Stars
A scris istorie în gimnastică, acum e cea mai fierbinte prezență de la Survivor All Stars: „Prefer să ignor decât să am un conflict!”
Blonda de la Survivor All Stars trăiește într-o casă de un milion de euro! Vedeta a pozat complet goală, în cadă
SURVIVOR
Blonda de la Survivor All Stars trăiește într-o casă de un milion de euro! Vedeta a pozat complet goală, în cadă
Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”
Survivor All Stars
Ștefania Stănilă e gata de Survivor All Stars » „M-a marcat profund! Totul în viață se întâmplă cu un scop”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihneailie030
mihneailie030  •  04 Ianuarie 2024, 20:25

Andra... Când vom scăpa de articolele tale, mă îmbăt!!!!

fibra
fibra  •  04 Ianuarie 2024, 17:48

Cu celebritati de acest gen suntem ultimii si la educatie.Tot inainte spre dezastru.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  04 Ianuarie 2024, 17:44

Super stire din sport !!! Bravo andra, esti cea mai tare !!! Cred ca ii urmezi lu’ Țepelin si Udrea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează