GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

VIDEO Ce face în prezent Kinsey Wolanski, tânăra care intra aproape dezbrăcată pe teren în finala Ligii Campionilor din 2019

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2022 20:49 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2022 21:10

Kinsey Wolanski, 25 de ani, se bucură în continuare de notorietatea obținută după ce a intrat pe teren la finala Ligii Campionilor din 2019, câștigată de Liverpool cu Tottenham, scor 2-0, deși în urma gestului ei a stat câteva ore în spatele gratiilor.

În prezent, Kinsey a adunat peste 3,6 milioane de fani pe rețelele de socializare. Recent, ea a postat pe contul ei de Instagram un clip în care își demonstrează tehnica cu mingea de fotbal și a adunat rapid sute de mii vizualizări.

Totuși, fotbalul rămâne doar o pasiune pentru ea, domeniul principal de activitate fiind legat de imobiliare. În plus, ea și-a luat brevet de pilot de elicopter, dar și de scafandru.

+30 FOTO

Kinsey Wolanski, amendă de 15.000 de euro!

Pentru că a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor din 2019, Kinsey a fost amendată cu 15.000 de euro și a petrecut câteva ore la închisoare.

Totuși, asta nu a fost nimic în comparație cu câștigurile pe care le-a avut: notorietatea i-au adus venituri de 6 milioane de euro, mare parte din această sumă venind din publicitate.

„Nu eram pregătită pentru ceea ce a urmat, dar îmi place să împing lucrurile la limită și să trăiesc viața la maxim. Sunt foarte recunoscătoare pentru acea experiență pentru că influența mea a crescut considerabil și pot distribui ceea ce fac cu oameni din toată lumea”, a spus Wolanski într-un interviu pentru The Sun.

Citește și alte știri mondene:

Superba Andrea Salas, soția lui Keylor Navas, „topită” după ultima realizare a portarului! „Ești un mare exemplu pentru noi”

Camelia Bălţoi și-a îndeplinit visul din copilărie: „Eram uimită de ce vedeam!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  15 Octombrie 2022, 08:00

Idiocracy! Pisica ei ce mai face ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close