GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SOCIAL MEDIA

FOTO Ironii la o imagine postată de Ciprian Marica » Răbufnirea fostului internațional: „Așa de triști să fie unii pe aici?”

Ciprian Marica (36 de ani) a răbufnit, după ce mai mulți urmăritori de pe facebook i-au amintit, din nou, de filmarea compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.
Ciprian Marica (36 de ani) a răbufnit, după ce mai mulți urmăritori de pe facebook i-au amintit, din nou, de filmarea compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 19:30 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 19:38

Ciprian Marica (36 de ani) a răbufnit, după ce mai mulți urmăritori de pe Facebook i-au amintit, din nou, de filmarea compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Ciprian Marica este urmărit de celebra filmare în care apare doar în prosop, pe holul unui hotel. Fostul internațional a postat astăzi o imagine pe Facebook, îmbrăcat lejer, într-un hanorac. Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de mesaje ironice. Marica nu s-a putut abține și le-a oferit o replică. 

Ironii la o imagine postată de Ciprian Marica » Răbufnirea fostului internațional: „Așa de triști să fie unii pe aici?”
Imaginea de la care a pornit totul FOTO: Facebook @ciprianmaricaofficial

Ciprian Marica: „Chiar nu vi s-a întâmplat nimic interesant în viață?”

„Mai fraților, lămuriți-mă și pe mine. Asa de triști sa fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani sa nu li se fi intâmplat nimic interesant în viață? 

Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care sa le ofere gelozie, interes sau plăcere? Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, măi, liniștiți, că n-am timp sa trec pe la voi!

Hai, să aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, că nu trăiește nimeni în locul vostru!”, a scris Ciprian Marica, pe Facebook. 

VIDEO Marica despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”

Citește și alte știri despre Farul: 

Gică Hagi, entuziasmat de victoria Farului: „De mult nu am văzut echipa mea să joace așa”

Ciprian Marica, despre scandalul cu Ilie Năstase pe seama bazei Voința: „L-am rugat pe Ilie să-l sune pe domnul Țiriac. Eu sunt cel mai expus aici”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
babin
babin  •  11 Decembrie 2021, 21:35

D-asta i-a dat cu *** lui Nastase la baza sportiva, ca sa mai uite lumea de prosop. Nea Prosop, fost fotbalist mediocru si pericol la nevestele prietenilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22robert03
22robert03  •  11 Decembrie 2021, 21:21

Mister prosop.

balotelli
balotelli  •  11 Decembrie 2021, 20:02

Marica:"Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”. Las' ca n-a fost asa rău. Ai trecut și prin Bundesliga, prin echipa națională, prin patul Ilincăi Vandici... Cine nu și-ar dori sa treacă prin ce a trecut el ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează