GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

CORONAVIRUS. Viorel Cataramă, după ce a încercat să se infecteze intenționat: „Am temperatură, dureri în piept și nasul înfundat”

Viorel Cataramă nu crede în măsurile anticoronavirus luate de Guvern și merge pe ideea imunizării de grup +32   FOTO
Viorel Cataramă nu crede în măsurile anticoronavirus luate de Guvern și merge pe ideea imunizării de grup

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 18:37

Viorel Cataramă (65 de ani), omul de afaceri care a vrut să cumpere în trecut Dinamo, a dezvăluit cum se simte în acest moment, după ce a mers să îmbrățișeze mai multe persoane pe străzile din Bărbulești, în tentativa de a se infecta deliberat cu coronavirus, faptă care i-a adus și un dosar penal.

  • În comuna Bărbulești, la finalul lunii trecute a apărut un focar cu 26 de cazuri de coronavirus, motiv pentru care primarul ceruse instituirea carantinei în localitate.

Ultima oră » Bilanț în România: 231 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

„Am o temperatură peste medie, o durere în piept și nasul înfundat, dar nimic deosebit. Nu cred că trebuie să mă îngrijorez. Sunt un patriot, sunt dispus să-mi risc viața pentru ca țara mea să nu falimenteze, iar drepturile fundamentale să nu fie suspendate. 

Nu cred că mă voi infecta. Cred că virusul poate intra în mine, dar va ieși, pentru că sunt un bărbat puternic. O să stau 14 zile în casă, după aceea mă voi testa”, a spus Cataramă, în această seară, la Realitatea Plus.

De asemenea, fostul candidat la alegerile prezidențiale a recunoscut că soția lui nu locuiește în această perioadă alături de el: „Ea este medic, are o altă opinie, nu e obligatoriu ca într-o familie soții să aibă aceeași părere. Asta e viața”.

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal

Parchetul Judecătoriei Urziceni a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pe numele lui Viorel Cataramă. 

Omul de afaceri care a vrut să cumpere clubul Dinamo a mers în comuna Bărbulești, din județul Ialomița, cu gândul de a se îmbolnăvi deliberat cu COVID-19. Cataramă a declarat zilele trecute că vrea să se expună la coronavirus pentru a demonstra că pandemia este de fapt o conspirație.

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui. Voi demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale au fost o mare eroare. Cei vinovați vor răspunde”

Viorel Cataramă

FOTO Imagini inedite surprinse pe mapamond, în timpul pandemiei de COVID-19:

+28 FOTO

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Suedia recunoaște că a gestionat greșit criza: „Nu ne-am protejat bătrânii. E un eșec pentru întreaga societate”

Paradă militară în țara care sfidează coronavirusul » Zeci de mii de oameni pe străzi în plină pandemie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (64)
ray51
ray51  •  13 Mai 2020, 12:18

Daca IQ-ul lui e peste medie, cu atatia idioti sus-pusi in societatea romaneasca actuala, lui Catarama nu i se va intampla nimic. Fac vorbire despre dosarul penal care i s-a fabricat.

969227936750847
Anca Negreanu  •  12 Mai 2020, 23:24
Postat de iulihenry14 pe 12 Mai 2020, 11:03

"Cred că virusul poate intra în mine, dar va ieși, pentru că sunt un bărbat puternic. " Nu toti sunt barbati si femei puternice bre nea Viorele. Asta e scopul carantinei. Ca tu asta de esti barbat puternic sa nu te infectezi si sa infectezi oameni care nu sunt puternici si care sa moara doar asa ca ai vrut tu. Unii habar n-au de capu' lor.

Dl CAtarama doreste sa isi faca un PARTID. Si ca sa atraga cat mai multi FRAIERI incearca sa atraga atentia asupra sa. Ati vazut filmul " 30 de ani de democratie"? Daca nu, vi-l recomand. Sa vedeti cu cat cinism recunoste ca era corupt, ca a colaborat cu Securitatea, sper ca de SAFI nu ati uitat. Chiar uitati TOT, TOT ce a facut? Cum il puteti lauda?! "Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui" Pe bune???? Credeti asa ceva?! Oameni buni, asta a falimentat banci, vrea partid sa fure bani in continuare!!!

10204061186185275
Mason Dan Pintican  •  12 Mai 2020, 11:51

TOT RESPECTUL, DOMNULE CATARAMA....DACA NU AS AVEA COPIL MIC, SI EU AS FACE-O....

Vezi toate comentariile (64)
Comentează