GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ambasada Chinei la Paris ironizează Statele Unite ale Americii: „A fost odată un virus...”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 22:56

Ambasada Chinei la Paris a publicat pe pagina oficială de Twitter propria poveste a pandemiei de coronavirus. Clipul nu este unul foarte diplomatic, subliniază presa din Franța, dar acesta a devenit viral în doar câteva ore.

Numit sugestiv "Once upon a virus", "A fost odată un virus", clipul ilustrează perfect duelul de la distanță din această perioadă dintre China și Statele Unite ale Americii. Un desen animat de aproape două minute care prezintă dialogul dintre un luptător tradiţional, reprezentând China, şi o statuie a Libertăţii, care reprezintă Statele Unite.

Pe scurt, clipul publicat de Ambasada Chinei la Paris transmite clar că oficialii chinezi au avertizat lumea despre gravitatea situaţiei pe care o reprezenta încă din decembrie 2019 virusul COVID-19, iar americanii n-au ținut cont deloc de informările de la Beijing.

Noul coronavirus nu a fost creat de om sau modificat genetic

Serviciile de informaţii americane au anunţat joi că au ajuns la concluzia că noul coronavirus "nu a fost creat de om sau modificat genetic". Serviciile încearcă încă să determine dacă epidemia a provenit de la animale infectate sau dacă a fost rezultatul unui accident din laboratorul de la Wuhan, oraşul chinez aflat la originea pandemiei.

"Comunitatea de Informaţii (IC) a SUA a transmis de asemenea că agreează concluzia comunităţii ştiinţifice internaţionale, potrivit căreia Covid-19 nu a fost făcut de om sau modificat genetic", potrivit declaraţiei Biroului Serviciilor Naţionale de Informaţii (ODNI). 

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: 12.732 de cazuri de COVID-19 confirmate » 4.547 de persoane s-au vindecat

COVID-19. Raed Arafat, prima reacție după bilanțul publicat azi: „De aici apare riscul răspândirii” » Ce spune despre relaxarea măsurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
valahu1950
valahu1950  •  03 Mai 2020, 16:35

:)))))))))))))))))))))

109620883845176
Gabriel Topai  •  03 Mai 2020, 02:16

Acum nu mai zic ca Americanii le-au adus virusul? E un plus macar ca recunosc acum ca a plecat de la ei, nu le-a tinut musamalizarea. Restul sunt *** chineze, nu ca americanii nu ar avea si ei *** lor.....trist este ca chinezii mai au tupeul sa faca caterinca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează