GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Fondul Monetar Internațional: „Va fi cea mai mare criză de la cea din 1930”

Kristalina Georgiev
Kristalina Georgiev

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 20:52

Kristalina Georgieva, șefa Fondului Monetar Internațional, afirmă că planeta va trece prin cea mai mare recesiune de la Marea Criză Financiară din 1930. 

„În urmă cu 3 luni, la începutul anului, așteptam creșteri ale veniturilor pe cap de locuitor în 160 de țări. Astăzi, previziunile s-au întors cu susul în jos: credem că 170 de țări vor experimenta pierderi semnificative din punct de vedere economic. De fapt, anticipăm cea mai mare scădere de la Marea Criză din 1930”, a declarat Kristalina Georgieva.

Previziuni sumbre

Bulgăroaica de la șefia FMI e circumspectă și în privința situației economiei din 2021: „Sunt multe necunoscute în acest moment. Lucrurile se pot înrăutăți, depinde de mulți factori, în primul rând de durata pandemiei”.

VIDEO / WhatsApp anunță modificări în perioada următoare din cauza pandemiei de COVID-19

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Motive de speranță în Spania: cele mai puține cazuri și cei mai puțini morți din ultimele 19 zile

EXCLUSIV Larisa Iordache, despre experiența în uniforma de polițist: „E foarte serios! Vom merge în fiecare zi pe străzi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  10 Aprilie 2020, 07:53

Canada? Suntem toti in casa, lucram.de acasa.si poti lua amenda daca ai 3 persoane in.masina. Restaurantele si magazinele inafara de cele cu mancare sau gen home depot sunt inchise. Iar fraierul nostru fost invator de drama class arunca cu banii

popescu222
popescu222  •  10 Aprilie 2020, 03:49

Da, asa e cum zice bulgaroaica. Si nu e din cauza bolii, ci a inchiderii planetei (impuscam pacientul, adica societatea, ca sa moara si boala odata cu el). Tari ca Suedia, Japonia sau Canada (tari democratice) au ales sa lase societatea si economia sa respire; ele vor fi cele care o voor duce bine dupa ce trece boala.

randomm
randomm  •  09 Aprilie 2020, 21:47

mai pe romaneste,clona csa din liga 4-a este ca si desfiintata. iar pe ghencea singura echipa care poate juca este Steaua din liga 1. singura care are bani. milionarii in euro ca becali,se imbohgatesc mai mult pe criza.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează