STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

COVID-19. Un vlogger din România cu 150.000 de abonați, afectat de discursul lui Donald Trump: „Nu mai găsesc medicamente pentru boala mea”

Arman Abbasi este recunoscut pentru clipurile virale de pe Youtube în care realizează farse
Arman Abbasi este recunoscut pentru clipurile virale de pe Youtube în care realizează farse

Sambata, 28 Martie, 09:27

Arman Abbasi, vloggerul român care are peste 150.000 de abonați pe canalul de Youtube, a creat un video special în care vorbește despre cum este el afectat după unul dintre discursurile lui Donald Trump, președintele SUA.

  • Președintele american Donald Trump a anunțat pe Twitter tratamentul recomandat pentru COVID-19, boala provocată de către noul coronavirus: „Hidroxiclorochină și Azitromicin, luate împreună, au o șansă reală de a fi una dintre principalele schimbări din istoria medicinei”;

Arman suferă de boala autoimunitară Lupus Eritematos Sistemic, iar acum spune că nu mai găsește în farmacii medicamentul de care are nevoie, Plaquenil (conține Hidroxiclorochină).

Arman Abbasi: „La 17 ani am fost diagnosticat cu această boală”

„Astăzi vom vorbi despre boala Lupus Eritematos Sistemic. Într-un video de acum câteva zile, Donald Trump pretinde că ar fi găsit leacul minune împotriva coronavirusului, și anume Hidroxiclorochină. Este adevărat că acest medicament există pe piață de mult timp și îl găsiți la farmacie sub numele de Plaquenil. 

Am aici un pachet, în care mai am aproximativ două seturi care vor rezista aproximativ 15 zile. Eu le folosesc pentru boala mea autoimunitară, Lupus Eritematos Sistemic. Datorită acestei știri care nu are nicio treabă cu realitatea, acest medicament nu se mai găsește în farmacii. 

Din păcate, și eu sunt unul dintre acei oameni care depinde de acest medicament. De la vârsta de 17 ani am fost diagnosticat cu această boală și acestea sunt rapoartele mele medicale”, a spus Arman.

  • Lupusul eritematos sistemic (LES) este o boală autoimună cronică, care poate afecta diferite organe ale corpului, în special pielea, articulațiile, sângele, rinichii și sistemul nervos central.

Cum te infectezi, cum se răspândeşte coronavirus și ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre coronavirus:Irinel Columbeanu a rămas fără vila din Izvorani. Cu cât se vinde locuința fostului milionar

Libertatea

Comentarii (1)

mihai_bn  •  28 Martie 2020, 15:30

Se numește boală autoimună, incompetenților, nu boală autoimunitară.

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - Bayern Munchen

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Erzgebirge Aue - Darmstadt

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Wehen Wiesbaden - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Leverkusen - Wolfsburg

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Werder Bremen - Monchengladbach

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Frankfurt - Freiburg

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1