STIRI EXTRASPORT  ·  AMENDĂ

Cristi Borcea a rămas fără permis și a fost amendat de către Poliția Capitalei! Viteza cu care a fost surprins conducând

Cristi Borcea a fost surprins conducând cu 103 km/h
Cristi Borcea a fost surprins conducând cu 103 km/h

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 10:40

Cristi Borcea (50 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a rămas fără permis după ce un echipaj al Poliției l-a surprins conducând cu viteza de 103 km/h în Pipera.

Viteză de două ori mai mare decât limita din acea zonă, de 50 km/h! Borcea a primit o amendă de 1.305 lei, în timp ce permisul i-a fost reținut pentru 90 de zile, informează Gândul.

Sumă infimă pentru Borcea, care ar fi făcut 70 de milioane de euro în timpul petrecut în spatele gratiilor, potrivit spuselor lui Dumitru Dragomir. „Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta”, dezvăluia acesta în urmă cu mai bine de două săptămâni.

Cristi Borcea și fiul Patrick, membri Elite ai programului DDB

Recent, Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea (23 de ani) au devenit membri Elite în programul DDB. Cei doi componenți ai familiei Borcea au donat, fiecare, câte 1.948 de euro pentru Dinamo.

Cristi Borcea a declarat pentru GSP.ro că „este o mare onoare să fac asta, sincer vă spun”. Cu toate astea, surse din anturajul fostului acționar dinamovist susțin că nu există nicio șansă ca Borcea să se implice mai mult de atât la club.

VIDEO. Cristi Borcea și fiul Patrick-Cristian Borcea au devenit membri Elite în programul DDB

Citește mai multe știri de actualitate:Toată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțină lume știe cum arată soția lui. E medic stomatolog și e frumoasă foc. Iar acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el
Libertatea
Comentarii (2)
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:58

Ce facui iarasi borcica

capablanca  •  07 Iunie 2020, 14:24

Se grabea la niste gagici...

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1