STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Cristi Munteanu, fostul portar al lui Dinamo, cere măsuri draconice în România: „Să închidem tot, inclusiv magazinele și farmaciile. Oamenii sunt iresponsabili”

Cristi Munteanu spune că ar fi necesară și închiderea farmaciilor. foto: Guliver/Getty Images
Cristi Munteanu spune că ar fi necesară și închiderea farmaciilor. foto: Guliver/Getty Images

Marti, 24 Martie, 11:47

Cristi Munteanu (45 de ani), fostul portar al lui Dinamo, propune măsuri drastice în România, în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

„Aș anunța imediat populația, în 2-3 zile, următorul lucru. Făceți-vă provizii pentru mai multe zile și închidem tot, inclusiv magazine și farmacii. Acolo se va ajunge, dacă lumea e iresponsabilă. Trebuie să ne izolăm foarte repede.

Lumea trebuie să conștientizeze că doar așa scăpăm, doar așa ne vom relua viețile de dinainte. Mă uit la televizor, stau în grădină, stau în curte. Mai greu pentru cei care locuiesc la bloc. Tund gazonul cu forfecuța”, a declarat cel poreclit „Babicu”, la Pro X. 

VIDEO // Recomandări de la Orlando Popa, antrenor la Reggiana și scouter în Italia: „Izolați-vă și lăsați-vă hainele la ușă!”

Citește și alte știri despre coronavirus:Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (10)

Ionut Mezei  •  25 Martie 2020, 15:03

Dupa ce ai fost un portar modest, acum ai venit sa ne confirmi cat de idiot esti. M-as bucura sa ajunga aceste postari la tine, Cristi Munteanu, sa afli parerea tuturor cat esti de prost si incult. ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab  •  24 Martie 2020, 19:51

Mai bine ai închide tu gura, Babicule! Vezi-ți de forfecuța ta!

Pavel Radu  •  24 Martie 2020, 17:49

Minte de.... babic !

Vezi toate comentariile (10 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Reluare

90 de ani de La Liga

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1