GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cristina Ich a pozat fără haine, iar fanii au reacționat: „Pițurcă să fie sănătos”

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich +45   FOTO
Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 13:06 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 16:05

Cristina Ich (36 de ani) e iubita lui Alex Pițurcă, băiatul lui Victor Pițurcă. Ea are mare succes ca influencer, cu peste 800.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde a postat recent o fotografie în care apare complet goală. 

Cristina Ich a atras atenția cu cea mai recentă ipostază în care s-a afișat. Cunoscută pentru ședințele ei foto minimaliste, în care poartă haine de brand, de mii de euro, accesorii de la cei mai cunoscuți designeri, acum s-a afișat fără haine, singurul accesoriu care i-a acoperit formele a fost un cearșaf alb.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Cristina Ich a pozat goală, acoperită doar de un cearșaf alb

Iubita lui Alex Pițurcă stă așezată pe un scaun, este coafată lejer, la fel e și machiajul pe care îl poartă. Se pare că poza și-a făcut-o singură cu telefonul, în fața unei oglinzi mari. „Așteptându-l pe pictor sau pictorul mă așteaptă pe mine. Răbdare”, a fost mesajul transmis de Cristina Ich. 

Sutele de mii de fani care o urmăresc i-au apreciat postarea și au reacționat la secțiunea comentarii.

  • „Dacă ar arăta așa «Apocalipsa», cu toții am vrea sa vină”
  • „Ești de poveste!”
  • „Femeia... singura operă de artă a lui Dumnezeu, studiată de toți și neînțeleasă de nimeni!”
  • „PIȚURCĂ sa fie sănătos! :)”
  • „Ești deosebit de frumoasă!”
  • „Așa arată perfecțiunea într-un singur om, o singura femeie”

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori

În octombrie 2022 s-a aflat că vedeta Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit. „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”, scria la vremea aceea în mediul online Cristina Ich. 

În mai, tot ea a surprins și a confirmat că s-a împăcat cu băiatul lui Victor Pițurcă. Cei doi au apărut în club foarte apropiați, au dansat împreună, iar la un moment dat s-au și sărutat. Cristina Ich a postat mai multe clipuri video în care ea și Alex Pițurcă apar împreună, așa au confirmat că formează din nou un cuplu. 

Ulterior, pe Instagram, Cristina Ich a vorbit despre ipostaza alături de Alex Pițurcă, însă fără să dea prea multe detalii. „A fost ceva spontan! Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni. Nici măcar tu nu te poți împotrivi”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich, foto: Instagram @christina_ich
+41 FOTO

Cristina Ich și Alex Pițurcă au un băiețel împreună

Cristina Ich a fost cea care a anunțat în octombrie 2022 despărțirea de Alex Pițurcă, tatăl copilului ei, după aproape 3 ani de relație. 

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, «calvar». 

Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”, a scris Cristina Ich pe rețelele sociale, la vremea respectivă.

Citește și:

S-a terminat povestea de iubire care a atras atenția la CM 2022: campionul mondial s-a despărțit de partenera sa

Maria Guardiola, fiica managerului lui Manchester City, a făcut senzație în Turcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten
VanBasten  •  02 August 2023, 17:24

Ich bin nich' ich

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  02 August 2023, 16:02

Stire din sport

Vezi toate comentariile (2)
Comentează