GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Cum a reacționat fotbalistul Marc Bartra când a văzut pozele la limită postate de iubita Jessica Goicoechea

Jessica Goicoechea și Marc Bartra (foto: Guliver/Getty Images) +6   FOTO
Jessica Goicoechea și Marc Bartra (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 10:45 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 10:48

Jessica Goicoechea, în vârstă de 27 de ani, a pus bărbații pe jar după ce a postat ultimele fotografii în ipostaze intime. Cum a reacționat fotbalistul Marc Bartra când a văzut imaginile îndrăznețe cu iubita lui.

Jessica Goicoechea a publicat niște fotografii intime, iar partenerul ei a reacționat imediat cu emoticoane care îi definesc perfect sentimentele. 

I-a încântat pe toți! Fosta soție a lui Claudiu Niculescu, doar în lenjerie pe Instagram
METROSPORT
I-a încântat pe toți! Fosta soție a lui Claudiu Niculescu, doar în lenjerie pe Instagram

Jessica Goicoechea nu se teme să pozeze indiferent de situație

Bineînțeles, de multe ori fotografiile sunt la limită pentru a fi postate pe Internet, iar partenerul ei, fotbalistul Marc Bartra, este încântat de ceea ce vede. Mai mult, el o susține în toate și interacționează adesea cu ea pe rețelele de socializare.Ultima a fost, desigur, o nouă ipostază incendiară a blondinei. În pat, cu o atingere foarte senzuală și îmbrăcată în lenjerie intimă, Jessica Goicoechea a pus imaginația bărbaților la încercare. 

Reacții... multe. Multe comentarii de la fanii săi, dar a fost unul mai special. Comentariul primit de la partenerul ei. Fotbalistul de la Real Betis, Marc Bartra, a ținut să lase un comentariu pentru a-și arăta susținerea pentru Jessica. Fundașul central a lăsat un emoticon cu un ghepard lângă un emoticon cu o inimă, definind ceea ce a simțit când a văzut fotografia îndrăzneață.

Jessica Goicoechea și Marc Bartra (foto: Guliver/Getty Images)
foto: Instagram/Jessica Goicoechea
foto: Instagram/Jessica Goicoechea
foto: Instagram/Jessica Goicoechea
foto: Instagram/Jessica Goicoechea
+45 FOTO

„Sunt numai minciuni. Nu sunt cu nimeni, sunt singură și mă simt foarte bine”

Marc Bartra, fotbalist la Real Betis, se iubește cu superba Jessica Goicoechea. Primele zvonuri despre idila dintre cei doi au apărut în vară, dar modelul a negat: „Sunt numai minciuni. Nu sunt cu nimeni, sunt singură și mă simt foarte bine”.

Deși au încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor și chiar au reușit o vreme, acum, fundașul s-a dat de gol. A postat, din greșeală, un videoclip cu Jessica, pe care l-a șters. Nu suficient de rapid însă cât să nu fie preluat. TikToker-ul Abel Planelles l-a postat pe contul său.

În imagini, Marc și Jessica apar în ipostaze tandre, în timp ce dansează într-un club.

Goicoechea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Spania, având peste 1,7 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. A lucrat cu mărci de top precum Puma, Calvin Klein și Victoria's Secret. A apărut în publicații precum Vogue, Glamour, Elle și Esquire.

Marc Bartra are 3 copii (Gala, April și Max.) cu fosta soție, jurnalista Melissa Jimenez. Cei doi s-au despărțit după opt ani de relație (dintre care cinci de căsătorie).

Apărătorul a jucat până acum la 4 echipe: Barcelona, Borussia Dortmund, Betis și Trabzonspor (cu cea din urmă are contract până în 2025)

Citește și: 

GALERIE FOTO Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

GALERIE FOTO Transformarea celei mai sexy concurente de la Survivor All Stars! Ea a și câștigat sezonul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează