GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

Daniel Ghiță, reacție xenofobă după ce românii au plecat la muncă în Germania: „Sclavii au voie sa meargă sa muncească pentru că vă credeți rasa superioară?”

Daniel Ghiță a criticat Guvernul României +49   FOTO
Daniel Ghiță a criticat Guvernul României

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 09:34

Luptătorul Daniel Ghiță (38 de ani), cunoscut pentru mesajele sale dure la adresa oficialităților din România, a revenit cu o declarație controversată.

Kickboxer-ul a avut un derapaj xenofob după ce mii de români au plecat să muncească în Germania în plină pandemie de coronavirus și a criticat dur deciziile luate de Klaus Iohannis și de Guvernul condus de Ludovic Orban.

„Stați în casă, dar sclavii au voie sa meargă sa muncească pentru că vă credeți rasa superioară? E atât de rușinos acest demers pentru România. Suntem tratați ca sclavi și mână de lucru!

Nu aveți refugiați sa muncească ? Nu, că aia au fost bine primiți. Românii nu! Pe români îi primiți doar la muncă. Rușine! Cum vă bateți joc de poporul român... Aveți ce ați votat: «GuWerner», cel mai prost Guvern din istoria României!”, a fost mesajul lui Daniel Ghiță postat pe Facebook.

Klaus Iohannis, atacat de un fost antrenor din Liga 1: „Cum are tupeu să spună asta? Chiar nu îți e rușine?

Gigi Becali, mesaj asemănător

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut și el un mesaj asemănător referitor la faptul că românii s-au îmbulzit să plece din Cluj către Germania.

„Cum să nu știe cei care ne conduc despre asta? Păi Merkel (n.r. Angela Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii».
 M-ați înțeles?Și Orban a zis « Da, dom'ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici».Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți... N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”
Gigi Becali la România TV

VIDEO. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre situația din România:

Americanii au analizat ce urmează pentru România » Când ar fi vârful pandemiei și când s-ar înregistra ultimul deces

Ministrul Nelu Tătaru a estimat când vor fi relaxate măsurile impuse împotriva coronavirusului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
2305964902852368
Marius Ivanescu  •  13 Aprilie 2020, 17:13

Ghita, Ghita- ai minte cat o gaina !

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  13 Aprilie 2020, 16:50

Adevarul este ca ne am umplut de "fiinte superioare"...

tandd
tandd  •  13 Aprilie 2020, 15:50
Postat de Lengyel Adrian pe 13 Aprilie 2020, 13:46

Din pacate romanii chiar sunt tratati ca sclavi in Germania (vezi declaratia unui lider de sindicat din Germania) , locuind inghesuiti in baraci cu singura grija sa nu interactioneze cu HERRENVOLKS (adica rasa superioara germana simai nou musulmana). Nu ar fi bai ca au plecat oamenii sa lucreze ci modul josnic in care a fost organizata aceasta plecare de catre Klausz Sparanghel si Angela STASI!!!

problema mare stii care e???jde ordonante sa stam toti in case ,militienica la colt de strada cu procesul verbal in mana,jandarmi care-ti rup coastele daca te prind pe strada,......in schimb merkel are voie sa cheme nush cat argati la munca.Pai in primul rand e legal???

Vezi toate comentariile (24)
Comentează