GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Amanta lui David Beckham a răbufnit: „Dacă păstrez tăcerea, voi fi cunoscută drept mincinoasă” » A înşelat-o chiar şi pe ea în timpul aventurii lor

Rebecca Loos. Foto: Instagram +21   FOTO
Rebecca Loos. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 00:15 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 09:50

Rebecca Loos a fost asistenta lui David Beckham, dar și femeia cu care fotbalistul ar fi avut o aventură în 2004. După ce el a negat relația lor în documentarul lui de pe Netflix, aceasta rupe tăcerea și vorbeşte pentru prima dată despre faptul că fostul fotbalist ar fi înşelat-o şi pe ea, cu o altă femeie.

Documentarul realizat recent de fostul star al echipei Real Madrid, David Beckham, pe Netflix, intitulat după numele de familie al fostului jucător englez, reînvie controversele din trecut cu care s-a confruntat în căsnicia lui cu Victoria Beckham.

Cea mai cunoscută și mai scandaloasă speculație a fost cea din 2004, când zvonurile de infidelitate aproape că au dinamitat cuplul solid pe care David și Victoria Beckham îl arătau lumii. 

+17 FOTO

Rebecca Loos, care a lucrat ca asistentă personală a lui Beckham pe vremea când acesta juca la Real Madrid, a mărturisit că a avut relații extraconjugale cu englezul. Cu toate acestea, în ciuda negărilor categorice ale acestuia, ea a ieșit la înaintare într-un interviu acordat recent publicației Daily Mail.

Rebecca Loos, despre David Beckham: „Are o imagine de păstrat”

David Beckham a mărturisit în documentarul său că toate acele povești au fost „oribile”. Auzind acestea, Rebecca Loos a reacționat spunând că „trebuie să își asume responsabilitatea”.

„El poate spune ce vrea, desigur, și înțeleg că are o imagine de păstrat, dar se prezintă ca victimă și mă face pe mine mincinoasă, ca și cum eu aș fi inventat aceste povești. El sugerează indirect că eu sunt cea care a făcut-o pe Victoria să sufere”, a declarat Rebecca Loos, care locuiește în Norvegia de 14 ani și are doi copii.

„Dacă păstrez tăcerea, voi fi cunoscută drept mincinoasă”

„Cel mai rău lucru pentru mine este că spune că nu i-a plăcut să-și vadă soția suferind. Asta m-a supărat. Pentru că el este cel care a provocat această suferință”, a adăugat ea.

„Dar el a făcut în mod special să pară că... e vina mea, că el nu a avut nimic de-a face cu asta. Mi-a luat mult timp să mă decid dacă voi vorbi despre asta astăzi... dacă tac, voi fi cunoscută drept mincinoasă, cea care a inventat poveștile”, a recunoscut Rebecca Loos.

Teodora Stoica e din nou singură. S-a rupt lanțul de iubire cu BRomania: „Eu nu cred în aventuri de o noapte”
RELAȚIE
Teodora Stoica e din nou singură. S-a rupt lanțul de iubire cu BRomania: „Eu nu cred în aventuri de o noapte”

„Și am și eu o familie și am și eu copii și au și ei Google și pot să se uite și ei la documentare. Și vreau ca ei să știe că mama lor a fost suficient de curajoasă pentru a le ține piept și pentru a apăra adevărul”.

În același interviu, Rebecca Loos a povestit că și ea a fost înșelată de David Beckham. Totul s-ar fi întâmplat la o petrecere organizată de brazilianul Ronaldo, unde fostul fotbalist englez a mers însoțit de soția sa Victoria și de asistenta personală.

„Era supărată (n.r.- Victoria Beckham) pentru că îl suna pe David și el nu răspundea. I-am spus că nu știu unde este... Și ea a spus: ‘Nu închide, du-te și caută-l. Eu am zis: ‘Bine...‘. Deci e un pic ciudat. Am intrat în casă, am urcat scările și i-am văzut pe cei doi bodyguarzi ai lui David în fața unei uși. Puteam vedea modelul din fundal întins pe pat. Eram furioasă și m-am uitat la el, i-am dat telefonul și i-am spus: ‘Soția ta‘. Am fost atât de rănită. A fost un sentiment îngrozitor”, a mai povestit Rebecca Loos.

+17 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Legenda lui Dinamo s-a despărțit oficial de fosta Miss Playboy » Fusese acuzat că a înșelat-o: „Colega lui Patrick era amanta lui!”

Ianis Hagi a primit un mesaj special de ziua lui: „Voi fi pentru totdeauna cel mai mare fan al tău! Te iubesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
bajescu
bajescu  •  24 Octombrie 2023, 10:20

Viata in Norvegia este scumpa. Putina publicitate si, mai ales, niste bani nu strica.

gicab
gicab  •  24 Octombrie 2023, 10:03

Superba

mafa
mafa  •  24 Octombrie 2023, 09:32

Mincinoasa esti cand spui minciuni nu cand pastrezi tacerea !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close