GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

galerie foto „Iese Cristi Tănase și BUM, mare pumn” » „Strâmba lui Dodel”, dezvăluiri explozive din relațiile cu fotbaliști

Diana Gureșoaie. Foto: Instagram +29   FOTO
Diana Gureșoaie. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 15:17 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 01:05

Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, s-a transformat total în ultimii ani. „Strâmba lui Dodel”, așa cum era poreclită, face mult sport și se afișează în ipostaze sexy pe rețelele de socializare.

A fost o perioadă în care Diana Gureșoaie era mereu în paginile ziarelor, pentru că era iubita lui Cristi Tănase, fostul jucător de la FCSB. 

„Strâmba lui Dodel” a devenit pasionată de sport și merge frecvent la sala de fitness, acolo unde își lucrează fiecare parte a corpului, în special fesierul. Un singur obicei nu și-a schimbat, mai exact ieșitul în cluburi. Distracția cu prietenele ei în locații de lux este mereu pe primul loc pentru brunetă.

+25 FOTO

Cum arată acum Diana Gureșoaie, femeia ce-i lua mințile lui Cristi Tănase

Pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 60 de mii de persoane, Diana Gureșoaie arată tuturor cum lucrează la sală. După ce a reușit să aibă silueta pe care și-a dorit-o, ea a început să pozeze în ipostaze îndrăznețe și pune imaginația bărbaților la încercare.

În urmă cu câteva luni, Diana Gureșoaie povestea la emisiunea online „Fiță cu Adiță” că îi plac bărbații înalți, dar și că a călcat strâmb în relațiile pe care le-a avut. Bruneta a avut în trecut o relație cu Cristi Tănase, dar și cu Adrian Ropotan.

„Am avut câteva relații cu câțiva fotbaliști. E un lucru greșit? Îmi plac bărbații înalți, frumoși. Nu mi-a rămas niciun fotbalist în minte. (...) Pe unii i-am înșelat, dar și ei m-au înșelat. Am știut întotdeauna ce sunt. I-am luat ca atare. Ei nu m-au luat pe mine ca atare și au încercat să mă schimbe tot timpul”, a spus Diana.

+25 FOTO

Diana Gureșoaie și Cristi Tănase, scandal într-un club din Oltenița

La mai bine de 10 de ani de la incidentul dintr-un club din Oltenița, „strâmba lui Dodel” a povestit ce s-a întâmplat acolo, de fapt, și cum a început scandalul. Cristi Tănase i-a dat atunci un pumn unui bărbat.

A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Tănase și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid. 

I-am și spus lui Cristi atunci: «Ce faci mă? Ești idiot?» I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo. Între timp veneau neamurile lui cu… tot felul de ustensile… topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați

Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva”, a mai povestit Diana Gureşoaie la emisiunea „Fiţă cu Adiţă”.

Citește și:

Edan, băiatul Vicăi Blochina, s-a mutat definitiv cu tatăl lui, Victor Pițurcă: „Nu justifică motivul”

Ramona Olaru, filmare răzbunătoare, după ce a aflat cu cine a înlocuit-o campionul la motociclism Cătălin Cazacu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (13)
viola_sempre
viola_sempre  •  19 Martie 2023, 16:13

Bravo Tolontane, bravo! Ai *** ”***” de acum 30 de ani. Felicitari, deontologule progresist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  18 Martie 2023, 19:26
Postat de steaua.libera pe 18 Martie 2023, 11:40

E totuși mai Ok decât feblețea voastră, Floricica Dansatoarea

Ți-ai dat cu stîngul în dreptul, Floricica este fcsbistă, am să poză cu ea cu tricoul fcsb !!!!

tricisport
tricisport  •  18 Martie 2023, 18:55
Postat de adrian.7 pe 18 Martie 2023, 16:23

Fapte...este una dintre cele mai cunoscute *** pentru relații pasagere împreună cu domnișoara Pop...Singura faptă onorabilă făcută de ea și-a plasat cea mai bună prietenă și vecină pe vremea aceea în casa lui Tătărușanu pe post de soție...În timp ce actuala doamnă Tătărușanu s-a cumințit și i-a făcut celui mai bine plătit fotbalist român care joacă în străinătate trei copii, Diana de Oltenița a rămas în vechea lume ***

Nu stiu ce "gen" sunteti Dv, insa socotesc ca majoritatea domnilor si-ar dori cel putin o... "pasageră" cu doamna Diana :)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează