GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Dieta Anamariei Prodan » Impresara a luat o decizie radicală. Cine se ocupă de alimentația ei zilnică: „Plătesc pe lună”

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 15:32 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 15:43

Anamaria Prodan vrea să aibă o siluetă perfectă și la 50 de ani. Impresara a vorbit abia acum despre cum reușește să aibă o alimentaie echilibrată. 

Ea are mâncarea cântărită și consumă doar ceea ce îi place, astfel că meniurile ei zilnice sunt făcute din alimentele ei preferate. 

FOTO. Dieta Anamariei Prodan. Impresara a luat o decizie radicală

+32 FOTO

„Am meniul, în fiecare dimineață îl găsesc acasă, la prima oră, îmi iau caserola la mine și mănânc exact cântărit tot ce am voie. Meniul constă în de toate, mănânc carne, mănânc orez, deci orice. Am făcut o listă cu ce alimente îmi plac, ei mi le cântăresc și în fiecare zi mănânc o anumită cantitate”, a mărturisit vedeta la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

„Eu am făcut contract cu ei și plătesc pe lună o anumită sumă. Nu e un capăt de țară! Cred că dacă îmi cumpăram mâncarea, găteam, făceam, lumină, curent, plăteam mai mult. Sunt de o lună la ei! Am mers la nutriționist, mi-am făcut analizele frumos, să se vadă, să vadă un medic. Toată lumea ar trebui să facă chestia asta”, a mai adăugat ea.

Am echipă de old boys, dar nu știe nimeni. Sunt în discuție cu posibilul meu partener, sper să batem palma, să luăm și echipă de minifotbal. 

- Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are un nou iubit

Anamaria Prodan recunoaște că îi e greu să își găsească partenerul ideal. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, impresara susține că „sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar”.

La jumătatea lunii noiembrie s-a aflat că Anamaria Prodan are un nou iubit. „Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. Este lângă mine, nu contează de când”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

„Liniștea este secretul meu. Liniștea și viața frumoasă, lucrurile frumoase pe care le fac, podcastul meu care este gata și de care sunt foarte mândră. Fac multe lucruri frumoase, care îmi plac”, a spus Anamaria Prodan, care l-a avut invitat pe Ciprian Marica la prima ediție a podcastului ei de pe YouTube.

Citește și:

Fosta iubită a lui Bogdan Stelea și-a surprins total fanii » Cum a apărut prezentatoarea TV la filmările pentru Revelion

Mărturii uluitoare! Un fotomodel Playboy susține că Diego Maradona a plătit primele sale poze nud: „L-am cunoscut când eram foarte mică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  02 Decembrie 2023, 18:43

Aberant de plictisitor !! Oare nu v-ati saturat de toate aceste banalitati ?? Sunt curios ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  02 Decembrie 2023, 18:12

Presa quality marca gsp, bravo, tata, tineti-o tot asa....si sa bulbucati uimiti ochii cand sunteti concediati, clovnilor ce sunteti!

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Decembrie 2023, 16:24

Mda........Bine că plătești pe lună, că aici, pe pământ nu se poate face plata!! Trebuia să ieși tu în față, precum păduchele, cu ce ”interesant”!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează