GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Prezentatoare sportivă, hărțuită de un profesor: „Mi-a dat o palmă peste fund”

Diletta Leotta
Diletta Leotta

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 12:40 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 16:46

Diletta Leotta, în vârstă de 31 de ani, a rememorat un episod neplăcut care i s-a întâmplat când era adolescentă. Prezentatoarea sportivă a povestit cum a fost hărțuită de un profesor.

Diletta Leotta a fost invitată recent la un podcast și-a spus întreaga poveste. Iubita lui Loris Karius, portarul lui Newcastle, a explicat că a fost hărțuită de unul dintre profesorii ei când încă era la școală.

Diletta Leotta, hărțuită de un profesor: „Mi-a dat o palmă peste fund”

„Am avut o singură experiență neplăcută, când eram adolescentă”, a explicat Diletta Leotta. „Profesorul de sport, cel care ne forța să purtăm colanți, mi-a dat o palmă la fund odată și m-a întrebat ceva de genul: «Pot să gust din prăjitură?». 

Nu am știut ce a vrut să spună, nu am înțeles inițial. M-am întors acasă și i-am povestit imediat tatălui meu, care este avocat. Acel profesor a fost imediat suspendat și dat afară de la Institut”, a continuat prezentatoarea.

Diletta a mărturisit, de asemenea, că se simțea adesea stânjenită de comentariile despre aspectul ei fizic atunci când își făcea apariția pe stadioane: „m-am simțit adesea rușinată de comentariile legate de aparițiile mele, priviri enervante sau scandările vulgare de pe stadion, care, din fericire, au încetat acum”.

În timpul interviului, Diletta Leotta a abordat și problema relației sale, nu întotdeauna ușoară, cu profesorii: „Îmi amintesc că, în al doilea sau al treilea an de liceu, o profesoară mi-a făcut raport pentru că atrăgeam atenția colegilor. Purtam colanți și un hanorac, ceea ce, apropo, era obligatoriu pentru că aveam educație fizică în acea zi”, a explicat prezentatoarea TV.

Diletta Leotta a vorbit despre începutul relației cu Loris Karius

Prezentatoarea sportivă a vorbit și despre viața ei privată și, mai exact, despre prima întâlnire cu partenerul ei, Loris Karius: „Eram la prezentările de modă de la Paris cu prietenii. Am mers la cină la Hotel Costes. Apoi, când el, Loris, a intrat, a luminat locul, de parcă ar fi intrat soarele”.

„Le-am spus fetelor: «Uite, a intrat bărbatul vieții mele». Loris s-a dus să se așeze cu niște prieteni și, evident, și-a dat seama că ne uitam la el. Când a ieșit s-a uitat la mine.

Și am spus: «Doamne, fetelor, m-a ales pe mine». Cu noi era Barbara Berlusconi (n.r.- fiica lui Silvio Berlusconi), care vorbește foarte bine engleza, și a spus: «Haideți, să mergem să-l cunoaștem». Eu nu vorbeam engleza, îmi era rușine, dar ea l-a făcut să stea cu noi și din acel moment nu am mai plecat niciodată”, a povestit Diletta Leotta.

+31 FOTO

Citește și:

George Pușcaș, în tandrețuri cu o cântăreață din România! Au fost filmați împreună în Mykonos

Căpitanul României, logodit la 23 de ani cu iubita din adolescență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează