GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Donald Trump, gafă haioasă peste Ocean: „La următoarea criză, o să-i menționeze pe Cristiano Ronaldo și Messi”

Donald Trump +49   FOTO
Donald Trump

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 07:19

COVID-19. Donald Trump (73 de ani), președintele Statelor Unite, a fost protagonistul unei gafe amuzante la una dintre ultimele apariții în spațiul public.

În timpul unor declarații de presă în care vorbea despre criza coronavirus, Donald Trump a pronunțat greșit prescurtarea numelui Agenției Federale pentru Gestionarea Situațiilor de urgență din Statele Unite (FEMA). 

Șeful Statelor Unite nu a pronunțat „FEMA”, ci „FIFA”, adică celebrul for din fotbal condus de Gianni Infantino, cu sediul la Zurich

Gafa președintelui Statelor Unite n-avea cum să treacă neobservată. Pe Twitter, utilizatorii au taxat ironic greșeala acestuia. „La următoarea criză, îi va menționa pe Cristiano Ronaldo și Messi”, a scris cineva.

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

FOTO. Ion Țiriac face bani și în timpul crizei » A băgat buldozerele într-o clădire simbol din București

Donald Trump a făcut o declarație halucinantă, după care a fost agresiv verbal cu o ziaristă: „Ești o nerușinată. Ajunge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  22 Aprilie 2020, 09:11

Că Trump n-are habar de FIFA n-ar fii minune. El probabil se gîndeşte la NFL, NBA, NHL, etc. Dar că ziariştii noştrii nu-i dau lui Gianni Infantino dreptul cezarului, lasă de dorit.

kidd
kidd  •  22 Aprilie 2020, 08:57

FIFA = "for condus de Aleksander Čeferin, cu sediul la Zurich."???? Oameni buni! Va considerati formatori de opinie si habar nu aveti cine conduce FIFA... Mi se parencredibil! "Ziaristul" care a scris asta ar trebui sa faca o cerere de renuntare la salar pana cand presedintele Romaniei, dl. Raed Arafat va ridica restrictiile :))) ...Atata a inteles si el!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează