GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

Două simptome ale COVID-19 care i-au uimit pe medici: „Este ciudat să vezi asta”

Mai multe tipuri de iritații îi afectează pe unii pacienți infectați cu noul coronavirus +1   FOTO
Mai multe tipuri de iritații îi afectează pe unii pacienți infectați cu noul coronavirus

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 21:22

Simptomele infectării cu COVID-19 nu sunt încă descoperite în totalitate. Astfel, noutăți care uimesc personalul medical apar în continuare.

Ultima oră » Bilanț în România: 13.163 de cazuri de COVID-19 confirmate » 4.869 de persoane s-au vindecat

Printre noile simptome descoperite se regăsesc „degetul COVID” și anumite erupții ale pielii, conform unui studiu publicat de BBC. 

Iritații provocate de coronavirus

Piciorul unei persoane care suferă de coronavirus poate prezenta o erupție cutanată, produsă chiar și în absența altor simptome. Totuși, cea mai frecventă formă de erupție apare la nivelul trunchiului.

Sursă foto: Libertatea

„Este ciudat să vezi erupții diferite, iar unele dintre ele sunt destul de specifice. De obicei apar mai târziu, după manifestarea respiratorie a bolii, deci nu ajută la diagnosticarea pacienților”, a spus medicul Garcia-Doval.

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Măsurile de relaxare pe care Gabriela Firea le vrea în București din 15 mai

Cum vor arăta restaurantele și terasele din România, odată cu ridicarea Stării de Urgență » Planul autorităților: 2 metri între mese și maximum 8 persoane

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează