GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ALEGERI

Atac suburban! Omul lui Firea insinuează că Nicușor Dan e pedofil: „El poate e cu nepoții altora ...”

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 august 2020 19:08 / Actualizat duminica, 23 august 2020 19:31

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și candidat din partea PSD la Consiliul General al Bucureștiului, a lansat un atac suburban la adresa lui Nicușor Dan, candidatul USRPlus-PNL la Primăria Capitalei. 

„M-a deranjat că a vorbit despre mine. Dai în mine, dai în fabrici și uzine. Mi-a zis că sunt bătrân. Eu îi spun Plicușor Dan, știe el! S-a legat de mine, zicând că eu am fost președintele echipei Securității statului. Mănâncă rahat! Știe toată lumea că n-a fost, mi-ar fi plăcut să fie echipa Securității! Sunt un tată model, mi-am educat copiii așa cum trebuie. Nicușor Dan are și el o familie? O nevastă, copii?

Eu am o familie. El e căsătorit, are copii? Pe mine mă îmbrățișează nepoții, pe Nicușor Dan nepoții altora. Poate i-o și plăcea”, a acuzat Dumitru Dragomir în emisiunea Realitatea Sportivă. 

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

Cozmin Gușă a vrut să știe dacă Nicușor Dan e homosexual 

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de judo, l-a atacat direct pe candidatul USRPlus-PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan: 

„Am sesizat frica lui Nicușor Dan de dezvăluirile de presă, este și firesc, din punctul lui de vedere, el știind cam ce se ascunde acolo, dar totuși pentru că trebuie să ne desfășurăm activitatea vorbind despre oamenii care doresc să candideze, care doresc să ne conducă, în calitate de cetățean al Bucureștiului, care se pregătește să voteze: 

  1. Dacă este adevărat că a demisionat din USR pentru că la vremea respectivă USR nu dorea să susțină legalizarea căsătoriei între homosexuali și lesbiene? 
  2. Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Eu am o serie de informații în acest sens, din viața sa privată. Este un lucru legal, neblamabil din punct de vedere public și nu văd de ce n-ar recunoaște.

Dacă o consideră o dată cu caracter personal poate să-mi răspundă în privat, pe Facebook sau pe telefonâ”, a scris Gușă pe stiripesurse.ro.

Citește și:

EXCLUSIV „«Ce p...a mă-sii, tu eşti miliţian, ce să ne facă ăştia?»” » Dumitru Dragomir, interviu fabulos: ce banc i-a spus dictatorului Ceaușescu și cum s-a ridicat din sărăcia cruntă în care a crescut

Poveste fabuloasă cu Giovanni Becali și Ilie Dumitrescu: „Am pierdut 5.000 de lire la cazinou, iar el TOT! M-am dat jos cu un kilometru înainte de aeroport”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
4058968024143732
Ioana Mioara  •  24 August 2020, 11:30

Si la judo se sting partile intime si e doar in "sport"....pe cand onanistul ala batran..sa si poarte erectia cu grija.

347655969058390
Ion Popescu  •  24 August 2020, 11:07

DSRAGOMIR SI GUSE 2 LEPADATURI NESIMTITE. MA MIR CUM GUSE CARE ESTE CEVA MAI DESTEPT CA DRAGOMIR SE BAGA IN ASEMENEA STIRI FALSE.

81mada
81mada  •  24 August 2020, 00:58

Ce oamenii mizerabili

Vezi toate comentariile (3)
Comentează