GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BASCHET

GALERIE FOTO Iubita unui jucător de baschet a venit la meci îmbrăcată ca la club

Estrella Nouri, iubita lui Thomas Walkup. Foto: Instagram +19   FOTO
Estrella Nouri, iubita lui Thomas Walkup. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 09:56 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 09:57

Estrella Nouri, în vârstă de 29 de ani, a atras toate privirile la meciul Promitheas - Olympiacos din competiția internă de baschet din Grecia, care s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 81-57. Iubita jucătorului Thomas Walkup (31 de ani) a apărut pe teren îmbrăcată ca la club.

La începutul lunii februarie, mai exact pe data de 4, Estrella Nouri a atras atenția la meciul echipei Olympiacos, partidă în care Thomas Walkup a contribuit cu 7 puncte, șapte pase decisive şi două recuperări.

FOTO. Iubita lui Thomas Walkup a venit îmbrăcată ca la club la meciul de baschet

+15 FOTO

Însă cea care a atras atenția a fost prietena americanului cu pașaport grec, Thomas Walkup. Estrella Nouri a apărut într-o ținută extrem de provocatoare în sala de sport, unde în ultima vreme a fost văzută tot mai des în tribune, pentru a-și susține iubitul. 

Modelul, care se bucură de un milion de urmăritori Instagram, a strălucit într-o rochie mini roșie cu un decolteu imens, care îi dezvăluie silueta trasă prin inel. La postarea ei de pe rețelele de socializare au curs like-uri și comentarii despre aspectul ei seducător. 

Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
MONDEN
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”

Cine este Estrella Nouri, iubita lui Thomas Walkup

Estrella Nouri este actriță, cântăreață, fotomodel și merge în turnee de stand-up comedy în toată lumea. Este de origine persană, dar s-a născut și a crescut în Suedia. Vorbește fluent trei limbi străine: farsi, suedeză și engleză. Estrella a excelat la învățătură și a studia chimia și biologia, dar știa că pasiunea ei se află în artele spectacolului.

În timp ce își continua studiile, s-a înscris la un curs de actorie și a obținut primul ei rol în „2 Broke Girls", un serial de comedie de succes, câștigător al premiului Emmy, difuzat de CBS. La scurt timp după aceea, Estrella a fost aleasă de Oprah Winfrey și Ava Duvernay pentru un rol cheie în serialul „Queen Sugar”, nominalizat de asemenea la Emmy. În timp ce filma, a înregistrat primul ei single, „Farari”, care a devenit un hit revoluționar în Orientul Mijlociu.

În același an în care și-a lansat melodia, a filmat „Shadow Wolves”, în care a jucat rolul lui Alex Williams alături de actorul Thomas Gibson. Estrella a pornit apoi într-un turneu mondial de comedie, spărgând bariere în calitate de comediantă bilingvă farsi/engleză, pentru spectacole sold out în Orientul Mijlociu, Europa și America de Nord.

În iulie 2019, Estrella a fost descoperită de Paul Marciano, care a făcut-o imediat noua imagine a Guess Marciano. În doar câteva luni, Estrella a defilat la show-ul de modă Guess Lake Como 2019 din Italia, a fost imaginea look book-ului de primăvară 2020 Guess Marciano din Europa și SUA, a filmat campania internațională de vacanță Guess Marciano 2019-2020 și a devenit imaginea tuturor vitrinelor magazinelor Marciano din întreaga lume.

Citește și:

Patroana-antrenoare din fotbalul românesc dezvăluie: „Mereu aud asta pe la spate” + Motivul pentru care și-a înființat club
ACADEMIE
Patroana-antrenoare din fotbalul românesc dezvăluie: „Mereu aud asta pe la spate” + Motivul pentru care și-a înființat club
E oficial: „Nu mai suntem împreună” » „Cuplul anului” s-a destrămat
DESPĂRȚIRE
E oficial: „Nu mai suntem împreună” » „Cuplul anului” s-a destrămat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  03 Martie 2024, 16:14

Nu numai în România sunt țoape.

Valak
Valak  •  03 Martie 2024, 13:42

daca are cu ce, are cu ce... noua ne ramane sa ne certam intre noi :))

Tzunnny
Tzunnny  •  03 Martie 2024, 12:35

Foarte bine, macar ea sa ataga privirile daca actiunea nu. Asa mai plateste lumea bilete =))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close