GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO De la Liverpool, Everton și Tottenham, la Eurovision » O fotbalistă, favorită să reprezinte Marea Britanie

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 09:53 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 10:52

Chelcee Grimes (29 de ani) este favorită să reprezinte Marea Britanie la concursul Eurovision 2022. Dar nu muzica este marea ei pasiune, ci fotbalul.

Născută în Liverpool, Chelcee este cântăreață, compozitoare și prezentatoare TV, dar și fotbalistă amatoare.

+45 FOTO

Britanica și-a început cariera în fotbal la juniorii lui Liverpool, când avea 10 ani. De atunci a mai trecut pe Everton, Tottenahm și Fulham. În prezent, s-a îndepărtat de fotbalul profesionist pentru a se dedica muzicii. Ea mai activează la formația Merseyrail Ladies, un club de amatori.

După ce a comentat pentru BBC Campionatul de Fotbal Feminin din 2019, Chelcee Grimes s-a axat tot mai mult pe muzică. A compus piese pentru artiști precum Dua Lipa, Kylie Mingoe sau Jonas Blue, iar acum este văzută de specialiști drept favorită să reprezinte Marea Britanie la Eurovision, concurs care avea loc în acest an în Torino (Italia).

+45 FOTO

Citește și: 

Cine e fostul fotbalist care a câștigat Festivalul de muzică Sanremo 2022

Chelsea Gandrabura e gata de luptă! Face senzație la Dinamo și acum ajunge la Survivor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10206442251877526
Adrian Barbu  •  13 Februarie 2022, 12:53

Alta dezbracata, alta “stire” despre ORICE ALTCEVA decat sport, semnata de aceeasi indefinita / nedefinibila “redactia ghesepe”! Bravo, “jurnalistii” lu’ peste prajit!

dante69
dante69  •  13 Februarie 2022, 12:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează