GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANGLIA

foto Englezii au catalogat drept „obscene” imaginile cu iubita fotbalistului din Premier League. Portughezii au contraatacat: „E sufletul lui pereche, în Anglia se vede altfel”

Carina Raquel, iubita lui Fabio Vieira +36   FOTO
Carina Raquel, iubita lui Fabio Vieira

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 18:29 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 18:56

Carina Raquel, iubita lui Fabio Vieira, a făcut senzație în presa britanică datorită fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Tabloidul The Sun a preluat mai multe imagini de pe contul privat de Instagram al acesteia, unde are totuși 35.000 de urmăritori, semn că nu e un cont exclusiv personal.

Englezii au scris că imaginile postate de Carina sunt „obscene” și că iubita fotbalistului pe care Arsenal a plătit 35 de milioane de euro în 2022 „uimește în costume de baie minuscule”. Fabio era plecat cu iubita în Santorini la momentul realizării transferului și chiar acesta a fost unul dintre motivele pentru care oficializarea a întârziat, el preferând să mai stea alături de Carina pe insula grecească.

+32 FOTO

Între timp, a bifat 46 de meciuri și 3 goluri în Premier League la Arsenal.

Carina Raquel, iubita lui Fabio Vieira

Studentă la economie, Carina îi e alături de mai mulți ani lui Fabio, iar cei doi au acum și un băiat împreună. Partenerei portughezului îi place să călătorească, publicând poze din Maldive, Barcelona, Paris și Milano, în ipostaze care de care mai sexy. Fabio îi comentează constant la postări, fiind foarte îndrăgostit de focoasa brunetă.

+32 FOTO

Presa portugheză a preluat informațiile din The Sun, contraatacând cu detalii în apărarea femeii: „Carina e sufletul pereche al lui Fabio, consideră că alături de ea totul e mai ușor și viața e mai frumoasă. Sunt fotografii obișnuite, de cuplu sau cu ea singură, nimic ieșit din comun. Aceasta e doar o dovadă a ceea ce poate păți cuplul în Anglia, unde se vede altfel, e o realitate total diferită față de ce au trăit în Portugalia, din punctul de vedere al atenției presei mondene”

Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ...
DEZVĂLUIRE
Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ..."
Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”
ANGLIA
Dat afară din casă de soție, după ce a făcut și al doilea copil cu amanta! Vedeta lui City îi prezintă scuze: „Am supărat-o”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  13 Ianuarie 2024, 19:03

Andra Mocanu este de fapt Remus Răureanu! Am citit un articol pe Fanatik și are exact același fel de exprimare. Lol!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează