GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DINAMO

GALERIE FOTO Fiica unui dinamovist celebru, declarații EXPLOZIVE: „M-am folosit de numele meu, în viața așa trebuie să faci”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 20:23 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:42

În vârstă de 30 de ani, Natalia Mateuț, fiica celebrului Dorin Mateuț, fost mare jucător la Dinamo, și-a făcut deja simțită prezența în show-bizul românesc. 

Într-un interviu pentru GSP, Natalia Mateuț a fost întrebată dacă numele pe care l-a purtat a ajutat-o în viață: „Enorm! Am înțeles că trăim într-o lume în care trebuie să te folosești de anumite lucruri. Nu să exagerezi, dar recunosc că numele mi-a deschis multe uși pe oriunde am mers. De acolo însă mi-am continuat singură drumul, pentru că dacă nu eram eu ok cu ce făceam, mă autoexcludeam”

+33 FOTO

Mădălina Ghenea, întrebată dacă Ronaldo a încercat să-i facă avansuri: „Am stat 4 ore împreună”

Natalia Mateuț: „Prințul pe cal alb nu o să vină”

Când iubesc sunt ca orice femeie îndrăgostită: nu sunt prea cerebrală, gândesc cu sufletul, pentru că sunt genul de om care se implică în ceva doar atunci când simte. E prea frumos sentimentul de a fi îndrăgostit pentru „a-l murdari” cu o închipuire. 

Am ajuns să cred că iubirea nu prea mai e exact cea din filme, și nici prințul pe cal alb nu o să vină. Sunt un pic mai realistă și mai cu picioarele pe pământ, după mai multe experiențe plăcute sau neplăcute într-ale dragostei. Cert este că nu sunt într-o relație, nu mai sunt cu cel cu care am fost, despre care s-a vorbit și cu care m-am asumat și am apărut la diverse evenimente mondene, ne-am despărțit frumos, a explicat Natalia într-un interviu pentru ciao.ro

88de goluri în 146 de meciuri a marcat Dorin Mateuț pentru Dinamo. A câștigat Gheata de Aur a Europei în sezonul '88/'89, când a marcat 43 de goluri în 34 de meciuri

Răsfoiește și alte galerii foto: 

FOTO Creația iubitei lui Florinel Coman, făcută de râs într-o emisiune de modă: „Urâțel foc”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
22robert03
22robert03  •  02 Noiembrie 2020, 18:40

Cu usi deschise ai ajuns unde? La medic? La supermarket?

1566178743642986
Vlad Hartea  •  02 Noiembrie 2020, 18:29

Fata are dreptate.....cand iubeste se implica total !! Asa a juns sa fie arestata, alaturi de iubitul ei de atunci, prin Amsterdam, pentru folosirea cardurilor clonate !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează