GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ACUZE

Sora Georginei Rodriguez o acuză pe logodnica lui Ronaldo că nu o ajută cu bani: „Sunt ruinată! Nepoții ei nu au ce să mănânce”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 22:47 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 23:01

Patricia Rodriguez, sora vitregă a Georginei Rodriguez, îi cere ajutorul iubitei lui Cristiano Ronaldo.

Într-un interviu pentru emisiunea „Socialite”, sora iubitei vedetei de la Manchester United a povestit că are mari probleme financiare și o acuză pe Georgina că nu o ajută cu banii.

Sora Georginei Rodriguez îi cere ajutor

„Eu sunt în ruină, dar sora mea nu mă ajută. Cel mai rău mă doare situația în care sunt copiii mei. La urma urmei, eu pot trăi cu o bucată de pâine, dar copiii mei, care îi sunt nepoți...

Uneori am ce să mănânc, alteori nu. Uneori pot plăti chiria, alteori nu. Nu mă așteptam la asta de la sora mea. Georgina, am nevoie de ajutor! Ești sora mea.

Știu că nu are nicio responsabilitate sau obligație, dar văd că ajută atâta lume. Măcar să fie solidară cu nepoții ei. Dacă nu vrea să mă ajute pe mine, dar măcar pe nepoții ei”, a spus Patricia, citată de Marca.

+44 FOTO

În vârstă de 28 de ani, Georgina ar avea o avere de 10 milioane de euro, obținută din cariera de model.

Relația dintre Georgiana și Patricia, care trăiește tot în Spania, în Castellon, s-a deteriorat în urmă cu 3 ani, după moartea tatăl lor. 

„Tatăl meu avea o viața dubla. Una cu mama, una cu mama Georginei. Când tata a murit în Argentina, Georgina m-a chemat acolo, dar nu mi-a dat bani de bilet pentru a-mi putea lua la revedere de el. Eu nu aveam bani”, spunea Patricia la începutul anului.

Sora Georginei Rodriguez o acuză pe logodnica lui Ronaldo că nu o ajută cu bani: „Sunt ruinată! Nepoții ei nu au ce să mănânce”
Patricia Rodriguez, sora vitregă a Georginei Rodriguez

Citește și: 

Prezență spectaculoasă la România - Ungaria » A atras toate privirile în sala din Oradea: „Primul meu meci de tenis”
BILLIE JEAN KING CUP
Prezență spectaculoasă la România - Ungaria » A atras toate privirile în sala din Oradea: „Primul meu meci de tenis”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
baronul67
baronul67  •  16 Noiembrie 2022, 10:25

O invit pe dmna Patricia in Romania sa vada adevarata definitie a cuvantului "amariti". Oameni care au muncit greu pentru un salar/pensie de nimic si care traiesc sub limita economica asa zisa "civilizata". Dupa aia mai vorbim...

baronul67
baronul67  •  16 Noiembrie 2022, 10:23

O invit pe dmna Patricia in Romania sa vada adevarata definitie a cuvantului "amariti". Oameni care au muncit greu pentru un salar/pensie de nimic si care traiesc sub limita economica asa zis "civilizata". Dupa aia mai vorbim...

elgabri
elgabri  •  14 Noiembrie 2022, 18:57

Rufele se spala in familie nu in public !1

Vezi toate comentariile (5)
Comentează