GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Germania urgentează vaccinul! Compania patronului lui Hoffenheim se pregătește să-l testeze. Când ar fi gata

Patronul lui Hoffenheim e inamicul public numărul 1 în Bundesliga
Patronul lui Hoffenheim e inamicul public numărul 1 în Bundesliga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 20:30

Compania deținută de patronul lui Hoffenheim, Dietmar Hopp, a făcut marele anunț: vaccinul pentru coronavirus ar fi gata spre finalul anului 2020!

Cazurile de coronavirus au crescut rapid, la această oră fiind înregistrate oficial peste 76.000 de cazuri în Germania, astfel că omul de afaceri vrea să grăbească finalizarea vaccinului. Friedrich von Bohlen, unul dintre partenerii lui Hopp de la compania CureVac, a anunțat că testele vor începe în luna iunie, urmând ca la finalul anului „leacul” să fie gata pentru a trata persoanele infectate cu Covid-19. 

"Siguranța și eficacitatea trebuie demonstrate și garantate. Nu e un proces de construcție a rachetelor care să meargă în spațiu, dar e nevoie de timp”, a spus Friedrich pentru tz.de, citat de antenasport.ro. 

Dietmar Hopp, proprietarul CureVac, este patronul insultat de ultrașii marilor cluburi germane: „Ești un fiu de târfă". Pe 29 februarie, la un meci de Bundesliga, ultrașii lui Bayern au afișat un mesaj lung și urât în colțul peluzei stadionului din Hoffenheim (Sinsheim). 

Donald Trump, președintele SUA, a oferit un miliard de dolari companiei nemțești CureVac, pentru a produce vaccinul exclusiv pentru țara lui. (DETALII AICI) 

9,8 miliarde de euroeste averea lui Dietmar Hopp, al 7-lea cel mai bogat om din Germania

Citește și alte știri despre coronavirus:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
samertx
samertx  •  01 Aprilie 2020, 22:09

Este clar, până la sfârșitul anului 2020 rămân în viață cei care vor avea nevoie de vaccin peste 15-20 de ani. :))

764468963651742
Ilie Golombioschi  •  01 Aprilie 2020, 22:01

Leacul vaccinul trateaza persoanele pentru a nu mai fi infectate nu pe cele deja infectate care dupa ce trece boala devin natural imune.

caoradea
caoradea  •  01 Aprilie 2020, 21:30

Noi nu avem cadre medicale in inchisori ? Ma refer la cei condamnati. Ar fi momentul sa fie eliberati si sa ajute sistemul nostru sanitar subred, adica un sistem praf si pulbere....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close