GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECES

Giani Kiriță, afectat de moartea rapperului DMX: „Ascultam cum mârâie și mușcam din adversar”

Giani Kiriță, alături de DMX // foto: Instagram @ giani_kirita
Giani Kiriță, alături de DMX // foto: Instagram @ giani_kirita

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 09:51 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 10:10

Giani Kiriță (44 de ani), fost jucător la Dinamo, este afectat de moartea rapperului DMX, pe numele său real Earl Simmons.

Giani Kiriță a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram după decesul lui DMX, în care a dezvăluit că i-a urmărit cariera rapperului timp de 20 de ani.

Giani Kiriță: „Am ascultat melodiile lui încă de când jucam la Dinamo”

„Am ascultat melodiile lui încă de când jucam la Dinamo. Adică cam 20 de ani. De atunci, înainte de meciuri, ascultam cum mârâie în melodii și efectiv mușcam din adversar! Am fost la concertul lui când a venit în România! Odihnește-te în pace! Dog 4 life!”, a scris Giani.

DMX s-a stins din viață vineri, 9 aprilie, la vârsta de 50 de ani. Decesul a avut loc la o săptămână după ce rapperul suferise un atac de cord, produs ca urmare a unei supradoze, potrivit presei din SUA.

DMX a avut un concert în România în 2015. Scurta sa aventură în România a fost plină de peripeții, mașina în care se afla artistul fiind lovită de un alt autoturism la scurt timp după aterizarea americanului în țară.

Totuși, România i-a lăsat o impresie bună lui DMX: „Este o experiență diferită. Am fost în toată lumea, dar iubesc Romîânia. Tot ce pot spune este că aveți o grămadă de femei frumoase”, spunea rapperul în 2015, pentru Prima TV.

Citește și: 

Totul despre Johan Cruyff, băiatul din „satul de beton" » Povești extraordinare + cum a revoluționat fotbalul + 10 citate faimoase

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1735457746481229
Alexandru Nica  •  12 Aprilie 2021, 11:42

Ce tot îl promovați pe marele Kiriță, bad boy. Mare bombardier și ăsta, dar când juca pe la Bacău, Craiova, Piatra Neamț, etc, era luat pe sus. Unul precum Nanu sau Pompiliu Stoica îl mâncau de viu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează