GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ÎCCJ

Planul lui Gigi Becali pentru alegeri! Acum s-a aflat de ce s-a dus la Înalta Curte de Casație și Justiție: „Mă implic să distrug USR-ul!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 11:40 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 12:00

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul FCSB, s-a prezentat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi reabilitat din punct de vedere judecătoresc.

Omul de afaceri a dorit să fie reabilitat după eliberarea condiționată din  aprilie 2015, dar magistrații i-au refuzat cererea. „Respinge ca prematur formulată cererea de reabilitare judecătorească a petentului Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestație în termen de 10 zile de la comunicare” se arată în decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Gigi Becali a formulat această cerere și în ianuarie 2020, și atunci tot fără succes.

Vrea să revină în politică?

Miza lui Gigi Becali ar fi una mai mare decât redobândirea dreptului la vot, pierdut după condamnarea la închisoare. Patronul FCSB ar vrea să revină în politică și ar vrea să candideze din nou, poate chiar la Alegerile Parlamentare din acest an.

Gigi Becali a candidat de două ori pentru postul de președinte al României, în 2004 și 2009. A fost președintele partidului Noua Generație și membru în Parlamentul European în perioada iunie 2009 - decembrie 2012, iar din Parlamentul României a făcut parte între 2012 și 2013, apoi a fost condamnat la închisoare. 

Gigi Becali: „Nu poți să susții decât PNL”

În iunie 2020, Gigi Becali a vorbit despre scena politică din România și a spus că ar putea să se implice din nou la un partid.

„Nu îmi fac partid pentru că nu mai am putere să fac. Sunt prea bătrân. E posibil să susțin o formațiune. Păi, pe cine? Care sunt partidele? La ora asta nu poți să susții decât PNL. Există și PSD, dar nu are nici lideri și nici oameni. Nici nu are cine să conducă. Nici nu știu... Are pe cineva? Dar, dacă mă implic, nu mă implic ca să susțin un partid. Mă implic să distrug USR-ul! Cei de acolo sunt atei și «satanici»! Asta va fi indicația mea. Indicația mea va fi ca să distrug USR-ul satanic!”, declara Gigi Becali.

VIDEO Vasile Iordache îl critică pe Gigi Becali: „Să ajungi să te judeci pentru CCE e rușinea maximă”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali vrea să combată COVID-19 cu medicamente care nu sunt aprobate de Ministerul Sănătății: „Bă, nu trece cu paracetamol!”

Colaps financiar la FCSB! Gigi Becali are două soluții pentru a salva clubul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
sxzy
sxzy  •  18 Octombrie 2020, 00:04
Postat de adriann_ pe 17 Octombrie 2020, 18:14

Postac prost, poate ar trebui sa pui mana pe cartea de istorie inainte sa aberezi despre istoria Rapidului. In 1946 nu au candidat comunistii la alegeri, erau un partid minuscul si dubios. S-a facut o mare uniune de stanga in care erau partide ale unor politicieni interbelici respectabili (Petru Groza fusese ministru in vreo 3 guverne interbelice, Tatarascu fusese prim ministru DE DOUA ORI, prima oara 3 ani intre 1934-1937 etc etc). Aceasta mare alianta s-a numit Blocul Partidelor Democrate si a candidat cu sigla soarele la alegeri. Singurul partid puternic care candida contra acestei aliante erau taranistii, adica aia care trasesera in plin in ceferisti la Grivita cu doar 13 ani mai devreme (1933). In conditiile astea numai un spalat pe creier poate blama Rapidul ca a jucat cu soarele pe piept.

HAHAHAHAHA!!! ..pai tu prostea .. dai lectii de istorie ... tatarascu .. un lingau la rusi..care a si semnat cedarea basarabiei .. si si-a dorit prea mult sa vina la putere cu comunistii , da l-or aruncat rusii ... ca asa comunisti cum au fost .. nici lor nu le placeau tradatorii !!HAHAHAHA!!! poate blocul partidelor tradatoare !!! HAHAHAHAHA!!

mattteo
mattteo  •  17 Octombrie 2020, 22:13
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Octombrie 2020, 16:17

"Bai baietas" ? Ne tragem de bracinari nenea ? Sezi bland in banca ta ! CONCRET : Ce ai sa le reprosezi celor din USR. Ai venit cu vrajeala ca i-ai votat odata, nu o sa repeti greseala. Cu ce te-au dezamagit ? Exemple : .................. P.S> Completeaza tu acolo pe linie punctata.

Uite, pe mine m-au sezamagit ca sunt o formatiune politica fara Dumbezeu, adica fara morala si fara un sens al trairii vietii. Vorbesc serios, e pacat ca am pierdut ce am dorit de fapt in 89:revenirea la Dumnezeu. Europa de V si Statele Unute ne-au distrus si s-au distrus si singurr. Vine judecata pentru toti si toate

forumeer
forumeer  •  17 Octombrie 2020, 21:25

Ok, deci voi vota USR. Chiar eram nehotarat.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează