GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PAȘTE

Gigi Becali și-a făcut programul pentru noaptea de Înviere: „Iau Sfânta Lumină de la aeroport și mă duc la biserici și o duc”

Gigi Becali e un credincios convins. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor +49   FOTO
Gigi Becali e un credincios convins. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 16:18

Subiectul ultimelor zile din România a fost cel legat de libertatea de mișcare pe care credincioșii ortodoxi o vor avea cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat ce va face în noaptea de Înviere.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat protocolul semnat cu Biserica Ortodoxă Română, apoi revizuirile la acest act, în timp ce alți lideri politici i-a cerut demiterea! Au fost foarte multe personalități publice, politice sau din lumea sportului, ce s-au exprimat cu privire la cea mai importantă sărbătoare din viața creștinilor ortodoxi.

Gigi Becali: "Iau Lumina de la aeroport"

Gigi Becali a ieșit din nou în prim plan, finanțatorul FCSB anunțând că el va fi voluntar în noaptea de Înviere. Pur și simplu, va împărți Sfânta Lumină preoților la biserici. 

"Eu sunt voluntar, eu dau lumină, eu iau Sfânta Lumină de la aeroport și mă duc la biserici și o duc. Merg eu cu un preot, cu mașina", a declarat Becali la România TV. 

Aceasta și fiindcă, având în vedere anunțul emis de Marcel Vela, voluntarii au voie să ofere Lumina Sfântă credincioșilor, bineînțeles respectând niște norme de protecție și cu ecuson la purtător.

Gigi Becali: "Sunt în cor, nu se poate fără mine" 

Patronul vicecampioanei l-a lăudat în mai multe rânduri pe Marcel Vela pentru decizia luată. "S-a gândit la toți credincioșii. Pe mine nu mă poate opri nimeni să stau în casă și să merg la biserică. Eu sunt în corul bisericii și nu se poate fără mine. Trebuie să ne gândim la toți oamenii credincioși care nu pot trăi fără Dumnezeu", a comentat Becali. 

Zilele trecute, el a fost oprit de organele de ordine, în trafic. N-a avut declarația pe proprie răspundere. "Păi, mie îmi trebuie așa ceva? Eu sunt patron, ce fac, îmi semnez singur?", a reacționat latifundiarul din Pipera.

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

FOTO. Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei de coronavirus:

+45 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Marian Aliuță atacă „izolarea mincinoasă”: „Iohannis spune să stăm acasă în noaptea de Înviere, dar pe ăia care au plecat în Germania nu i-a văzut!”

E vânătoare de amenzi? Ludovic Orban l-a sunat personal pe agentul care a făcut dezvăluirile din secție: „Așa vă pune, mă băieți?”

Gigi Becali l-a sunat pe ministrul Vela: „Am vrut să îi zic asta” » Mesaj pentru președintele Klaus Iohannis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  16 Aprilie 2020, 20:08

Dar a si sugerat ca fara el in cor cu vocea lui de inger nu se poate dar preotii si prezenta DOMNULUI MA GANDESC CA E OPTIONALA ...asa ca credinciosii sa-l sune sa vada daca e acasa sau in cor ....daca nu e acolo zadarnic mai merg la biserica.....cate poate debita .......si neaparat sa stie toti ca e in cor

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  16 Aprilie 2020, 19:56

Stii ce mai trebuie?? sa spui ca tu ii vei tine locul Lui Dumnezeu....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează