STIRI EXTRASPORT  ·  CORONAVIRUS

COVID-19. Ion Țiriac, donație impresionantă în timpul pandemiei » Cum a ajutat familiile nevoiașe

Ion Țiriac continuă donațiile, în plină pandemie de COVID-19 +50 FOTO
Ion Țiriac continuă donațiile, în plină pandemie de COVID-19

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 17:53

Ion Țiriac (80 de ani) continuă să se implice în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 și a ieșit în evidență printr-un nou gest impresionant: omul de afaceri a oferit pachete cu alimente familiilor nevoiașe din comuna Alexandru cel Bun, județul Neamț.

Președintele Federației Române de Tenis s-a alăturat autorităților locale, împreună asigurând 96 de pachete cu alimente, ce conțineau pui, cozonaci, pască, alimente, cartofi, apă, dar și măști de protecție.

„Astăzi este 13 aprilie, zi norocoasă pentru unii și nefastă pentru alții. Asta este viata! Astfel, discuțiile pe care le-am purtat cu partenerul nostru Ion Țiriac pentru a ne ajuta cu produse agroalimentare, s-au soldat cu un răspuns pozitiv. Îi mulțumesc domnului Ion Țiriac, pentru că a răspuns imediat la chemarea și apelul nostru. 

Am luat o cantitate de 3,5 tone de alimente: cartofi, apă, lapte, conserve, biscuiți și altele. Pe aceleași familii modeste, primăria le-a ajutat cu câte un pui, o pască și un cozonac. Darurile sunt pentru persoanele cu vârste de peste 65 de ani, pentru că puțini sunt cei care îndeplinesc respectivele condiții. Tabelul a fost prezentat cu mai multe persoane, dar s-a stabilit că au dreptul să primească doar cei care au până la suma de 600 lei/persoană venituri lunare”, a declarat primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, conform mesagerulneamt.ro.

Fundația Ion Țiriac, donații de 100.000 de euro

Ion Țiriac s-a remarcat și în urmă cu două săptămâni, atunci când Ion Ţiriac Jr. a declarat că va dona 100.000 de euro pentru Teledonul Antenei 1, organizat în contextul pandemiei de coronavirus.

Cu acea ocazie, fiul lui Ion Țiriac a afirmat că fundația care poartă numele fostului mare jucător de tenis este dispusă să ofere și în jur de 40.000 de coșuri în valoare de 60 de euro/coșul pentru vârstnicii din România.

„Am început să ajutăm de circa 3 săptămâni în Spania. Ce am făcut în Spania, acum replicăm în România, la noi în țară, la o dimensiune mult mai mare. În Spania, ne-am ocupat doar de orașul Madrid. Aici, încercăm să fim peste tot”, a declarat Ion Țiriac Jr.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+51 FOTO

MESAJ. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri despre COVID-19:Guvernul Orban a decis ce se întâmplă începând cu 16 iulie. Ultimă oră
Libertatea
Comentarii (6)
creeperno999  •  14 Aprilie 2020, 22:53

La clubul care te-a adus aici sa nu donezi nimic ,,saracule"

Gheorghe Botez  •  14 Aprilie 2020, 22:15

ajuta sistemul medical lasa vrajeala cu pachete

elgabri  •  14 Aprilie 2020, 21:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:15 Fotbal, Premier League
Chelsea - Norwich
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Brescia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1