GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COVID-19

COVID-19. Marcel Vela anunță ordonanța militară 9: „Am depus eforturi pentru ca românii să se bucure de Sfintele Paști”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2020 12:42

Astăzi sau mâine va fi emisă o nouă ordonanţă militară, prin care se vor face anumite clarificări cu privire la Sărbătorile Pascale. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Ordonanța militară 9 vine în urma unor discuţii cu Patriarhia Română și au fost stabilite măsuri pentru a permite credincioşilor "să se bucure" de sărbătoarea de Paşte, de duminică.

Marcel Vela anunță schimbări importante pentru credincioși

"Vom anunţa nişte măsuri pe care le-am luat împreună cu Patriarhia Română, astfel încât să venim în întâmpinarea celor care sărbătoresc Sfintele Paşti şi cred că vor înţelege faptul că am depus toate eforturile astfel încât şi credincioşii, şi clericii să fie protejaţi, dar, în acelaşi timp, să se bucure şi de Sfintele Paşti şi de lumină", a declarat Vela.

Ministrul Vela a mai spus: „Cu părere de rău că toţi suntem afectaţi în acest moment şi în preajma acestor sărbători. E de preferat să suferim puţin acum, ca să avem începând de anul viitor şi sănătate şi pe cei dragi alături de noi şi să sărbătorim Paştele sănătoşi şi optimist legat de viitorul naţiunii române".

„Măsuri, în ordonanța militară 9, luate după analize pertinente”

Pe lângă discuțiile pe care le-a avut cu Patriarhia Română, Marcel Vela nu a dat alte detalii cu privire la eventuale prevederi din noua ordonanţă militară.

„Tot ceea ce decidem, tot ceea ce anunţăm sunt consecinţe în urma unor analize pertinente făcute cu celeritate de către specialişti, mă refer la epidemiologi, la infecţionişti, la cei care analizează statistica, în funcţie de evoluţia bolii, de situaţia cazurilor înregistrare într-o zonă sau alta”, a mai spus Marcel Vela.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, afirmă că a fost bolnav de coronavirus încă din anul 2019

CITEȘTE ȘI:

COVID-19. Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI, s-a referit din nou la posibila relaxare a restricțiilor după Paște.

CORONAVIRUS. Epidemiologul Molnar Geza: „După părerea mea, acum suntem pe vârf”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
loko1
loko1  •  15 Aprilie 2020, 07:46
Postat de babuilie pe 14 Aprilie 2020, 15:41

Liviu, tu esti? :))

Nu sunt Liviu , el e la Jilava,acolo unde îi e locul,dar dacă erau toți cei ca el acolo nu sufeream ca acum.Va veni vremea,să plătească toți cei ca el,care acum sunt în libertate,și ne obligă să fim ***,să nu murim de foame ,ne vinde bogățiile țării pentru a lua COMISION care e vechea șpagă,legalizată de senor Pedro .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihneadds
mihneadds  •  15 Aprilie 2020, 03:45

Vom sta mai mult in casa pentru ca nu se vor putea abtine *** sa ia dumicati de paine si lumanare! Sa vezi crestere de cazuri dupa Pasti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1887858561349041
Decebal Decebal  •  14 Aprilie 2020, 22:09

Sa imi impuna acum restrictii acest *** numit Vela??? Sa nu mai indrazneasca. Isi bat joc de toti românii. Mai întîi sa ne spuna cum a dat drumul la muncitorii in Germania. Pt ei nu era restrictii. Sa ne mai lase acest impostor cu acolitii lui din PNL in pace. Sa îi *** familia si neamu de infractorii in gura si imi doresc ca de Paste sa fie in puscarie. Dau ordonate peste ordonante pt a vinde si a distruge tot ce mai este in aceasta tara. ROMÂNII desteptativa odata nu va mai lasati calcati in picioare de acesti infractorii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează