GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Detașament de jandarmi, retras din activitate la Craiova » Unul dintre bărbați a fost infectat cu COVID-19

Un jandarm din Craiova a fost depistat pozitiv cu COVID-19 +49   FOTO
Un jandarm din Craiova a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 10:37

Un detașament de jandarmi a fost retras din activitate la Craiova, după ce un membru al acestuia a fost infectat cu noul coronavirus.

Acesta face parte din Gruparea Mobilă Craiova și se află deja internat la Spitalul de Boli Infecțioase, alături de socrii săi, scrie Adevărul.

Bărbatul în cauză a intrat în contact cu cel puțin 17 colegi și cu membrii propriei familii.

„Persoana în cauză a sunat, joi seara, 23 aprilie, la 112 şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Craiova, împreună cu alte două rude. Toţi trei au fost internaţi cu simptome şi testele pentru depistarea virsului SARS-COV2 s-au dovedit a fi pozitive. Imediat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi – iar restul Detaşamentului din care face parte a fost retras din planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice” - Prefectura Dolj

Colegii jandarmului, testați

Celorlalți jandarmi, care au intrat în contact cu bărbatul infectat, le-au fost prelevate teste și se așteaptă acum răspunsurile. 

„A fost un moment greu când am aflat rezultatul testului. Colegul nostru s-a întors infectat de la Gorj. Aşa bănuim. A fost într-o misiune acolo şi simptomele au apărut la scurt timp. Suntem speriaţi nu pentru noi ci pentru cei de acasă", au declarat mai multe voci.

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri de actualitate despre COVID-19:

China, măsuri extreme pentru a preveni valul 2 de coronavirus » Au ÎNCHIS un oraș cu 10 milioane de locuitori + ce se întâmplă în Beijing

Femeie declarată decedată din cauza COVID-19, găsită în viață la 3 săptămâni după ce familiei i-a fost trimisă cenușa ei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează