GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO „L-am luat pe Adrian Cristea care era nimeni, nimic”. De ce fosta iubită nu-l mai vrea pe loverboy-ul Ligii 1

Denisa Nechifor (39 de ani), fosta iubită a lui Adrian Cristea, a dezvăluit secretul formei fizice de invidiat/ foto: Instagram +38   FOTO
Denisa Nechifor (39 de ani), fosta iubită a lui Adrian Cristea, a dezvăluit secretul formei fizice de invidiat/ foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 11:18 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 18:33

Denisa Nechifor și Adrian Cristea sunt despărțiti de 15 ani și jumătate și nu mai există nicio cale de împăcare între ei. Fosta iubită a fotbalistului a dezvăluit motivul pentru care i-a spus adio.

Timp de 9 ani, Denisa Nechifor și Adrian Cristea au fost împreună, însă s-au despărțit în urmă cu aproape 16 ani. Fosta iubită a explicat care au fost motivele separării lor. Dacă mulți ar fi crezut că „Prințul” ar fi fost infidel, Denisa susține că nu s-a întâmplat nimic foarte grav între ei, drept urmare sunt buni prieteni în continuare.

I-a încântat pe toți! Fosta soție a lui Claudiu Niculescu, doar în lenjerie pe Instagram
METROSPORT
I-a încântat pe toți! Fosta soție a lui Claudiu Niculescu, doar în lenjerie pe Instagram

Denisa Nechifor și Adrian Cristea au fost împreună timp de 9 ani

„Eram mici, eram foarte mici. El a venit la București, eu nu puteam să vin în Capitală foarte des pentru că făceam facultate. Eu țin foarte tare la educație și la școli, motiv pentru care le-am și făcut.

El voia tot timpul să fiu cu el aici, nu puteam. Era greu la Dinamo… eu aveam treaba mea. Chestii de viață, nimic foarte grav, care se adună însă, picătură cu picătură.

Suntem despărțiți de 15 ani și jumătate, dar nu s-a pus niciodată problema să ne mai împăcăm”, a declarat Denisa Nechifor, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Denisa și Adrian s-au cunoscut în urmă cu două decenii, pe vremea când fostul fotbalist, zis și Prințul, evolua pentru echipa de fotbal Poli Iași. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Rania, care acum este adolescentă.

Denisa Nechifor
+34 FOTO

„L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”

Fostul fotbalist a avut multe cuceriri de-a lungul anilor, iar Bianca Drăgușanu s-a numărat printre ele. Denisa Nechifor, în vârstă de 39 de ani, susține că ea s-a îndrăgostit de Adrian Cristea atunci când el nu era celebru.

„Când l-am cunoscut pe Adi, eram cu un băiat care era foarte bine. L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic.

Eu am fost cu Adi când era la Iași, foarte puțin când a venit la București. Viața mi-a demonstrat că am luat un băiat supersimplu, în detrimentul unuia care avea tot ce trebuie, care era bine", a mai spus Denisa Nechifor, în cadrul podcastului „Tare de tot”.

Citește și: 

GALERIE FOTO Tun financiar dat de Simona Halep » Face milioane de euro și în timpul suspendării

GALERIE FOTO Transformarea celei mai sexy concurente de la Survivor All Stars! Ea a și câștigat sezonul 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
camcam
camcam  •  21 Decembrie 2023, 12:12

dar tu ce erai ? in afara de cateva iesiri ( sute ) cu oameni cu bani cu ce ai iesit tu in evidenta ? cu un IQ ridicat sigur nu ! problema ta este ca ti a cam trecut vremea si nici cu iesirile nu o sa mai ai probleme...

Ioano13
Ioano13  •  21 Decembrie 2023, 10:53

Nu am înțeles, niciodată, de ce Adrian Cristea e supranumit prințul. Băiatul e modest, atât intelectual cât și ca origine socială. Nu cred ca folosește mai mult de 200 de cuvinte și acelea cu efort. Mai cred, ca cineva a dorit sa ducă în ridicol titlul de prinț.

magic4ever
magic4ever  •  21 Decembrie 2023, 10:28

Cristea era nimeni cand era la Iadi ai tu erai o mare diva???Cristea era printre cei mai buni jucatori de la Iasi si toate echipele din top il voiau,d-aia l-ai luat pentru ca avea potential sa ajunga fotbalist de top si sa castige multi bani...in schimb tu esti o mare materialista,bine ti-a facut Cristea ca s-a despartit de tine!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează