GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Luis Figo și-a părăsit soția în urmă cu două săptămâni! Fostul fotbalist de la Barça și Real Madrid s-a întors acum în brațele superbului model suedez

Luis Figo și Helen Svedin s-au împăcat, foto: Instagram +7   FOTO
Luis Figo și Helen Svedin s-au împăcat, foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 10:36 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 12:16

Luis Figo (49 ani) și modelul Helen Svedin (47 ani) au depășit o criză conjugală serioasă și au decis să ofere o nouă șansă căsniciei lor. Fostul mare internațional portughez fusese plecat de acasă timp de două săptămâni.

Luis Figo și Helen Svedin păreau a fi una dintre cele mai stabile căsnicii din lumea fotbalului, ei fiind împreună din 2001 și având 3 fiice. Miercuri însă, s-a aflat că relația dintre cei doi a avut mari probleme, fără a cunoaște exact motivele din spatele conflictului.

+3 FOTO

Conform presei tabloide din Spania, în urma neînțelegerilor, Figo a decis să părăsească locuința conjugală.

Luis Figo și Helen Svedin, despărțiți timp de două săptămâni

Criza puternică dintre portughez și soția sa suedeză a dus la o pauză de două săptămâni în relația acestora. În tot acest timp, Luis Figo n-a mai locuit în casa familiei. El s-a cazat la un cunoscut hotel de lux din Madrid. Decizia a fost luată pentru a calma spiritele, fiecare având timp să se gândească la viitor.

Figo s-a întors la soția sa

După cele două săptămâni în care au stat despărțiți, Figo și Svedin au hotărât să-și mai dea o șansă, așa cum reiese și din fotografia postată chiar de fostul mare fotbalist al Barcelonei și al lui Real Madrid pe contul său de socializare.

Cine este Helen Svedin, frumoasa soție a lui Luis Figo

Helen Svedin este un model suedez cunoscut pentru colaborarea cu brandul H&M. De asemenea, ea a apărut în numeroase reclame pentru firme celebre precum Giorgio Armani, Guess, Nike sau L'Oréal.

Citește și:

FOTO Iubita unui star de la Real Madrid a răvășit Parisul înainte de meciul cu PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  17 Februarie 2022, 15:48

Un tradator, ar trebui uitat.

aquadig
aquadig  •  17 Februarie 2022, 13:26

''superbului model suedez''... suna de parca ar fi un obiect din sufragerie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close