GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Mesajul unui fost fotbalist al naționalei pentru vloggerul „Colo”: „Poate atunci o să-și dea seama de ce spune acum”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 12:07

Invitat în această dimineață la GSP Live, Zoltan Kadar – un fost campion cu Dinamo în 1992 – a vorbit despre viața din Elveția, acolo unde este stabilit din 1996, și i-a transmis un mesaj vloggerului Alexandru „Colo” Bălan. 

  • CONTEXT: Vloggerul Alexandru Bălan a fost arestat pentru că a instigat online la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, și mai apoi a fost eliberat. Acum se află sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și nu are voie să publice nimic, pe nicio rețea de socializare. Colo are peste 850.000 de urmăritori doar pe canalul său de YouTube. 

VIDEO Mesajul lui Zoltan Kadar pentru vloggerul „Colo”

„E ceva incredibil, de neconceput. Nici nu am cuvinte. Nu pot să cred că îi trece cuiva prin cap așa ceva. Poate când o să aibă și el copii, o fată, și o să fie în pericol de a fi agresată sexuală, o să își dea seama de ce spune acum. Până nu ai copii, poate nu îți dai seama de gravitatea faptelor”. 

„Aici nu te înjură nimeni în trafic, nu îţi bate niciun vecin în perete. De 12 ani în Elveția n-am auzit ca vreo fată să fi fost violată. Aşa că nu-mi fac griji când fata mea ajunge acasă la 12 noaptea!”
-Zolta Kadar într-un interviu pentru evz.ro, în 2008 

Citește și alte știri de la GSP Live:

Un fost internațional și campion cu Dinamo s-a alăturat programului DDB: „Dinamo m-a ajutat foarte mult, așa dau puțin înapoi”

Legenda despărțirii brutale dintre Răducioiu și Janine: cum au intrat frații Becali cu forța peste creatoarea de modă » Victor Becali, în direct: „Cum, domnule, cu topoarele?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
robotzel
robotzel  •  11 Iunie 2020, 15:56
Postat de Bogdan Nicolaescu pe 11 Iunie 2020, 14:08

"In Elvetia nu a mai fost niciun viol de doispe ani" zice Kadar. In the meantime... Stiri: Un copil de 8 ani, anchetat în Elveția. Avea bancnote false... de jucărie. Managerul magazinului a sesizat Poliția. ”Aceasta este politica noastră. Așa am fost instruiți de autorități”, a explicat acesta. Elvetia: prrrrrttttttt

si tot in elvetia o romanca a fost violata si omorata acum cred ca vreo 6 ani. deci despre ce vorbim? faptul ca presa elvetiana nu arunca prin ziare tot ce pute este altceva. la noi presa este ZERO

2442602925776538
Bogdan Nicolaescu  •  11 Iunie 2020, 14:08

"In Elvetia nu a mai fost niciun viol de doispe ani" zice Kadar. In the meantime... Stiri: Un copil de 8 ani, anchetat în Elveția. Avea bancnote false... de jucărie. Managerul magazinului a sesizat Poliția. ”Aceasta este politica noastră. Așa am fost instruiți de autorități”, a explicat acesta. Elvetia: prrrrrttttttt

4patraulea
4patraulea  •  11 Iunie 2020, 12:49

prea mult , voi, ***i, bagati in seama niste ***(e), asta trebuia dus la politie in liniste, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează