GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO O fostă jucătoare de volei a făcut senzație pe covorul roșu, la Premiile Dial, dedicate muzicii în limba spaniolă + Soția unui jucător din Premier League a fost prezentatoare

Michelle Calvo +45   FOTO
Michelle Calvo

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 12:58 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 12:58

Michelle Calvo (31 de ani), în prezent actriță spaniolă și fostă voleibalistă, a făcut senzație pe covorul roșu, cu ocazia celei de-a 27-a gale de la Premiile Dial, ceremonie în cadrul căreia sunt premiați cei mai buni muzicieni care cântă în limba spaniolă. Evenimentul a fost organizat joi, în Tenerife. 

Michelle Calvo a fost în trecut jucătoare de volei pe plajă, sport pe care a început să-l practice de la vârsta de 14 ani, ajungând să facă parte și din lotul echipei naționale a Spaniei. Hobby-urile ei sunt drumețiile, cățăririle pe munte și yoga-ul. 

+41 FOTO

Ceremonia a fost prezentată de Edurne Garcia (37 de ani), cântăreață și prezentatoare de televiziune. Ea este soția lui David de Gea (32 de ani), portarul celor de la Manchester United. 

„Este o onoare pentru mine să prezint această importantă gală, dedicată muzicii în limba spaniolă”, a spus ea, potrivit El Pais. 

+30 FOTO

Alte galerii foto: 

A renunțat să fie portar de hochei, pentru o carieră spectaculoasă în modeling » Imaginile sunt virale

Ofertă „obraznică”! Cum plănuiește o fostă a amantă a lui Cristiano Ronaldo să cumpere o echipă de fotbal

Playtech: ȘOC! Orban, anunț HALUCINANT despre Al treilea Război Mondial! E CUTREMUR în Europa!


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  17 Martie 2023, 15:18

Stire din sport... By Andra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează