GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Galerie FOTO Mihaela, prima soție a lui Borcea, premiată la Gala Campionilor. Cine i-a stat alături

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 09:42

Mihaela Borcea, 53 de ani, a fost căsătorită cu Cristi Borcea timp de 20 de ani. După divorțul de omul de afaceri, care a avut loc în 2011, aceasta și-a refăcut viața alături de Sorin Rap, bărbatul care a urcat pe scenă alături de ea, la un eveniment unde a fost premiată.

Fosta soție a lui Cristi Borcea și mama a trei dintre copiii omului de afaceri revine în atenția presei, după ce a participat la un eveniment important, unde a fost premiată. De curând, la Brașov, a avut loc Gala Campionilor, unde au participat nume mari din sport printre care Mihai Leu și Camelia Potec.

+9 FOTO

În cadrul Galei Campionilor, Mihaela Borcea și-a făcut apariția alături de Sorin Rap, iubitul ei. Cei doi au trăit o mare bucurie, căci ea a urcat pe scenă și a primit Premiul de excelență în management hotelier. De ani de zile Mihaela e CEO al hotelului Pam Beach Resort din Olimp, unde e acționar și Cristi Borcea, fostul soț.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte elegantă, Mihaela Borcea le-a mulțumit organizatorilor pentru premiu. Ulterior, pe Instagram, ea s-a lăudat cu reușita ei. „Este cu adevărat o onoare să primesc Premiul de Excelență în Management Hotelier, o distincție pe deplin meritată pentru eforturile mele în calitate de coordonator de proiect.

Ani de sacrificii, provocări și ambiție, toate împărțite cu o echipă profesionistă pe care o consider cu căldură ca parte integrantă a familiei mele. O parte semnificativă din viața mea a fost petrecută alături de acești oameni, învățând cum să oferim calitate și confort, transformând șederea oaspeților noștri într-o experiență de neuitat.

Hărțuită din cauza relației cu „fotbalistul de suflet” al lui Lucescu, Kati și-a găsit un nou iubit » Imagini incendiare postate în fiecare zi
POVESTE
Hărțuită din cauza relației cu „fotbalistul de suflet” al lui Lucescu, Kati și-a găsit un nou iubit » Imagini incendiare postate în fiecare zi

Acest prestigios premiu îl dedic cu recunoștință celor care m-au sprijinit necondiționat: familiei mele, partenerului meu de viață, prietenilor și colaboratorilor fără de care această performanță nu ar fi fost posibilă. Prin urmare, cu căldură și entuziasm, vă invităm să fiți alături de noi vara viitoare la Pam Beach Resort din Olimp, unde vă pregătim o serie de surprize și momente de neuitat!”, a transmis ea.

Povestea hotelului din Olimp deținut de Borcea

Cristi Borcea a cumpărat Hotelul Muntenia care se află chiar pe malul mării, în stațiunea Olimp, l-a renovat, iar apoi l-a redenumit „Pam-Beach Olimp”, Pentru a atrage cât mai mulți clienți, l-a dat spre închiriere pe unul dintre cele mai mari site-uri de turism online. 

+9 FOTO

Mihaela, prima soție a lui Cristi Borcea, deţine 21% din capitalul social la hotelul din Olimp. În fiecare vară, ea se află pe litoralul românesc, la hotel, are unde gestionează întreaga afacere. După divorț, Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, a avut mare încredere în ea și a lăsat afacerile familiei în mâinile ei.

Citește și alte știri mondene:

„L-am luat pe Adrian Cristea care era nimeni, nimic”. De ce fosta iubită nu-l mai vrea pe loverboy-ul Ligii 1

Cum a reacționat fotbalistul Marc Bartra când a văzut pozele la limită postate de iubita Jessica Goicoechea

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează