GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BOX

Terifiant! Un fost campion la box, ucis după o bătaie în stradă

Mihai Nițulescu, Foto: Gândul
Mihai Nițulescu, Foto: Gândul

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 15:06 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 16:33

Mihai Nițulescu, fost campion la box, a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, miercuri seară, după ce a fost atacat de două persoane în fața unei școli din Bacău.

Potrivit Gândul, Nițulescu a intrat într-un conflict cu șoferul unei dubițe, după ce acesta ar fi lovit oglinda autovehiculului. Totul a degenerat, iar în urma unei discuții aprinse, fostul campion la box a fost lovit de unul dintre suspecți. 

Mihai Nițulescu, ucis după o bătaie în stradă

Martorii au sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului sportiv.

„În data de 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs într-un cartier din municipiul Bacău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Bacău, al cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului. 

În urma activităților desfășurare au fost identificate două persoane care au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a declarat inspectorul IPJ Bacău, pentru Gândul.

Cine a fost Mihăiță Nițulescu

Mihăiță Nițulescu, campion național la box în anii 80-'90, provenea dintr-o familie saracă și a crescut la casa de copii. Prin ambiție și multă muncă, acesta a reușit să-și construiască o carieră de succes în box. 

A început boxul al CSM Borzesti, iar pe parcursul carierei sale, Nițulescu a avut prilejul să urce în ring cu nume mari din boxul românesc, precum Francisc Vaştag sau Rudel Obreja, ambii medaliaţi cu aur, respectiv cu bronz, la Campionatul Mondial de la Moscova.

Citește și:

„Mai lasă-mă să mă mai joc puțin, tată” » Copertă emoționantă în Marca, după momentele grele prin care a trecut Nadal

Stadionul din Miercurea Ciuc, inaugurat cu un amical Ungaria - Ținutul Secuiesc: „Nu s-a putut cu România, am apelat la ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Iulie 2022, 07:56

Dumnezeu să-l odihnească! Sper ca cel care la lovit în halul ăsta să primească măcar vreo 20 de ani și să plătească familiei măcar o jumătate de milion de euro despăguburi... să plătească până la a+3-a generație dacă este nevoie.

propaganda
propaganda  •  07 Iulie 2022, 18:11

Un amarat, crescuse la casa de copii. Dovada ca uite desi era un fost mare boxeur, n-a lovit primul! Si totusi a incasat saracul. Pentru o acrosare. Oare atacatorii erau de ***? Numai intreb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihneailie030
mihneailie030  •  07 Iulie 2022, 17:33

Asta e România. Planeta maimuțelor. Dar, maimuțe cu fițe... Ne omorâm cu bâtele pentru o oglinda sparta, sau un loc de parcare. În caz de război, Doamne Ferește, ne băgăm sub pat!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează