GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Ministrul Marcel Vela a elucidat misterul gecii de piele: „Se pare că ea nu este orice geacă” :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 17:54

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, a încercat să explice într-un stil amuzant misterul nelipsitei geci de piele pe care a purtat-o, în această perioadă, la aproape fiecare eveniment public.

Geaca de piele pe care Marcel Vela o poartă la fiecare acțiune, fie ea de teren sau conferință de presă, a iscat multe discuții inedite. Ministrul a scris astăzi un text ironic pe pagina de facebook în care vorbește despre „secretul” obiectului vestimentar. 

Postarea lui Marcel Vela

Secretul din spatele gecii de piele: Era un început de Martie iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei. Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță.

Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și ... un ministru cu o GEACĂ. „De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!”„Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”„Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”„FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!”„Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!”

Vorbim despre o geacă, nu?! Se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ! A încins tastaturile și a pus cu adevărat punctul pe I, a reactivat flacăra interioară și a trezit în toți ochiul critic. Hulită de unii și iubită de alții, ea a adus părerologii laolaltă, a născut idei și ca o veritabilă “personalitate”, a născut controverse. Ce face acum? Având o greutate atât de mare... Așteaptă ziua de luni!”

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Copiii din Spania au ieșit astăzi afară

+26 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Povestea fascinantă a lui Kevin Krawietz » A câștigat Roland Garros și acum lucrează într-un supermarket, în perioada pandemiei de COVID-19

Femeie declarată decedată din cauza COVID-19, găsită în viață la 3 săptămâni după ce familiei i-a fost trimisă cenușa ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
samertx
samertx  •  26 Aprilie 2020, 18:57

Seamănă cu Nea Mărin: Pif-paf din pistoale, doi muriră, trei scăpară. Ministrul de Interne, cică. Nu mai bine îi ziceți Cioclul națiunii?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează